Dagen snart slut..

Nu har mina gäster gått hem. Vi har haft det supermysigt! Ätir goda frallor, kladdkaka och druckit kaffe. Fick tyvärr ingen häst (hehe) men iaf ett bidrag till nya ridstövlar (Graninge offcourse) och det är ju alltid en början ;) Fick tvål från Body Shop, innetofflor och radio till köket med. Toppenbra!! Så, nu är snart MIN dag slut och imorgon blir världen som vanligt igen ;) Så nöjd och glad för hela helgen och dagen. TACK alla för fina gratulationer. Kärlek!Nu ska jag slänga mig i soffan och läsa "Nattfåk". Kan ju säga att jag redan nu börjar känna i benen från ridningen idag. De är som gelé! Undra om jag ens kommer upp ur sängen imorgon ;)
Puss på er mina underbaringar!
| | 3 kommentarer |

Today I'm 28

Vaknade kl åtta av att Emmisen kom in med frukostbricka och skönsång. Fick goda frallor och kaffe på sängen. Det är så en födelsedag ska börja :) Efter frullen så körde jag Emma till stationen och sen vidare till affären och fixade lite till kalaset ikväll. Passade på att slänga i en tvätt med, jag menar, har man ändå semester idag så kan man ju passa på att göra liiite nytta också. Sen vidare till stallet och underbara Rune. Hade först tänkt rida en sväng i skogen men Marie erbjöd sig att hålla lektion för mig på ridbanan istället. Var verkligen huuur länge sen som helst som jag red för någon annan så lite nervöst var det allt. Men det gick bra och Marie var nöjd :) Red nästan en timme och var helt slut efter. Svetten bara rann på ryggen. Så de som säger att ridning inte är jobbigt kan ju ta sig nånstans, för det ÄR supertufft! Gissar på att jag kommer ha hemsk träningsvärk imorgon, trots stretching efteråt. Känner mig iaf nöjd med ridlektionen. Fick Rune att gå bra framåt och jag har fått in sitsen igen efter flera års uppehåll :)

Nu ska jag faktiskt ligga lite på soffan och vila. Har inte sovit så bra inatt heller och två nätter på raken utan hyfsad sömn gör mig verkligen grinig och seg. Sen ska jag fixa kaka till ikväll, klockan sex kommer mamma, pappa, gudföräldrarna och morfar med fru. Mys-dag!

| | Kommentera |

Birthdayparty!

Hade så fruktansvärt skoj igår! Festen blev så lyckad och jag tror faktiskt att alla hade riktigt skoj. Fick så fina saker med, bla skivor, presentkort på klocka, parfym, blommor, vin, tröja, bad-saker, bio-dejt med Jossan, Takida-konsert i november med flickorna, böcker samt några andra saker som jag absolut inte kan skriva här, hehe. Sen stack de flesta av oss till terassen och fortsatte partyt där. När jag och Emma kom hem på natten så hade AnnaMari (som stack hem lite tidigare) varit så snäll och städat bort alla flaskor och torkat golven. Söte! Så idag efter vår scones-frukost var det bara dammsugning och diskning kvar. Skönt att allt är städat nu :) Här kommer lite bilder från festen:

 

Nu ska jag iväg på födelsedagsmiddag hos min faster. Trevlig söndagskväll! Pusspuss.

| | 2 kommentarer |
Upp