Snart är 2010 här!

Snart är 2010 här och jag hoppas det kommer bli ett fantastiskt år. 2009 har varit lite upp och ner tycker jag allt så jag har höga förhoppningar på det kommande :)

Ikväll har jag varit hemma på Teleborg och ätit middag med mappa, Anders och Wania. Mysigt som attans! Åkte hem ganska tidigt för att förbereda lite tills imorgon. Tror nyårsafton kommer bli kanon. Vi är nu 7 st som ska vara här och äta, spela spel och dricka vin. Sen drar vi till T&T för fortsatt partaj. Blir nog alla tiders :)

Funderar på att inta sängen nu, är galet trött i ögonen och ska försöka komma upp tidigt imorgon för att fixa det sista och sen för att ha mysfrukost/fika med Emmisen.

Ha en fantastisk sista dag på 2009 allihopa! Pussochgodnatt!


Happy new year!
Allmänt | | Kommentera |

TACK pappa..

..för hjälpen med att bära ner tv:n i källaren ;)
Allmänt | | Kommentera |

Julsammanfattning

Har visst haft ett litet juluppehåll här på bloggen. Haft så mycket annat skoj för mig att bloggen inte direkt varit prio ett. Julafton gick med en väldans fart tycker jag. Den var dock väldigt lugn och på Kulas väg var det julstämning på hög nivå :) Minnas mage börjar synas nu tycker jag (iaf på kvällen då det även var fullt med julmat i den, haha) och det är så otroligt kul att det ligger en liten bäsing där inne :)

   

1. Minna

2. Bror somnade under Kalle Anka

3. Mams och jag

4. Tomten :)


Tydligen så har jag varit snäll i år med och fick fina presenter. Tack tomten!

På juldagen blev det först den obligatoriska lutfiskslunchen hos mamma och pappa. Dock ingen dallrig fisk för mig utan prinskorvar och köttbullar med massa senap. Mumsfillibabba! På eftermiddagen åkte jag och hämtade upp AnnaMari vid tåget och så for vi hem till mig och fikade. Kvällen bjöd (självklart!) på utgång på Grace och efter lite för-förfest här så stack AnnaMari, Eva och jag vidare till El Sleggo för mer fest innan Grace. Hade en superkul kväll! Var väldans massa folk som vanligt men hade det kul nästan hela tiden. Dagen efter var vi dock inte lika pigga utan låg och vilade större del av dagen innan Teleborgsbrudarna, Eric och lille Vilgot kom på annandagsmys.

Igårkväll kom Hanna och Elli förbi för lite nyårsplanering och så hjälpte de mig att kånka upp min nya tv för spiraltrappan och installera den. Lättare sagt än gjort men vi kunde när allt var klart enas om vad man sjutton ska med karlar till, hehe :) ja det ska väl vara till en sak isf, men det borde väl också vara den enda.. Eller?

                  
                   Förbaskat snygga och glada brudar!

Sammanfattningsvis så har det varit en toppen-jul och jag hoppas på att nyår blir lika bra :) Allt är nu äntligen färdigplanerat (hoppas verkligen inte att vi behöver ändra planerna igen) och det ser än så länge riktigt bra ut :) Vi börjar några stycken här med lite nyårsmiddag, skumpa och twister och drar sen vidare till fam Granqvist-Lindström där det väntas mer party. Nu håller vi alla tummarna för det blir en nedrans bra kväll och en bra start på 2010.

Idag var det dags för jobb igen efter julhelgen. Det var otroligt svårt att stiga upp i morse och jag trodde aldrig att dagen skulle gå. Men på jobbet var det rätt så mysigt och härlig stämning. Var inte så mycket folk och det gjorde att det var massa att göra så dagen gick rätt fort ändå. Bara två dagar kvar nu till ännu en långhelg. Jippie!

Avslutar kvällens blogginlägg med en ursöt bild på lille Leon som nu äntligen fått komma hem till Långstorp med hans stolta föräldrar Liine och Kaian :)

                   
                    Lille knodden

Allmänt | | En kommentar |
Upp