Julsammanfattning

Har visst haft ett litet juluppehåll här på bloggen. Haft så mycket annat skoj för mig att bloggen inte direkt varit prio ett. Julafton gick med en väldans fart tycker jag. Den var dock väldigt lugn och på Kulas väg var det julstämning på hög nivå :) Minnas mage börjar synas nu tycker jag (iaf på kvällen då det även var fullt med julmat i den, haha) och det är så otroligt kul att det ligger en liten bäsing där inne :)

   

1. Minna

2. Bror somnade under Kalle Anka

3. Mams och jag

4. Tomten :)


Tydligen så har jag varit snäll i år med och fick fina presenter. Tack tomten!

På juldagen blev det först den obligatoriska lutfiskslunchen hos mamma och pappa. Dock ingen dallrig fisk för mig utan prinskorvar och köttbullar med massa senap. Mumsfillibabba! På eftermiddagen åkte jag och hämtade upp AnnaMari vid tåget och så for vi hem till mig och fikade. Kvällen bjöd (självklart!) på utgång på Grace och efter lite för-förfest här så stack AnnaMari, Eva och jag vidare till El Sleggo för mer fest innan Grace. Hade en superkul kväll! Var väldans massa folk som vanligt men hade det kul nästan hela tiden. Dagen efter var vi dock inte lika pigga utan låg och vilade större del av dagen innan Teleborgsbrudarna, Eric och lille Vilgot kom på annandagsmys.

Igårkväll kom Hanna och Elli förbi för lite nyårsplanering och så hjälpte de mig att kånka upp min nya tv för spiraltrappan och installera den. Lättare sagt än gjort men vi kunde när allt var klart enas om vad man sjutton ska med karlar till, hehe :) ja det ska väl vara till en sak isf, men det borde väl också vara den enda.. Eller?

                  
                   Förbaskat snygga och glada brudar!

Sammanfattningsvis så har det varit en toppen-jul och jag hoppas på att nyår blir lika bra :) Allt är nu äntligen färdigplanerat (hoppas verkligen inte att vi behöver ändra planerna igen) och det ser än så länge riktigt bra ut :) Vi börjar några stycken här med lite nyårsmiddag, skumpa och twister och drar sen vidare till fam Granqvist-Lindström där det väntas mer party. Nu håller vi alla tummarna för det blir en nedrans bra kväll och en bra start på 2010.

Idag var det dags för jobb igen efter julhelgen. Det var otroligt svårt att stiga upp i morse och jag trodde aldrig att dagen skulle gå. Men på jobbet var det rätt så mysigt och härlig stämning. Var inte så mycket folk och det gjorde att det var massa att göra så dagen gick rätt fort ändå. Bara två dagar kvar nu till ännu en långhelg. Jippie!

Avslutar kvällens blogginlägg med en ursöt bild på lille Leon som nu äntligen fått komma hem till Långstorp med hans stolta föräldrar Liine och Kaian :)

                   
                    Lille knodden

Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Tack för hjälpen att bära ner den gamla tjock-TV:n i källaren

Faster Svea

Upp