Beslutsångest

Får passa på att göra ett snabbt inlägg på jobbet eftersom internet fortfarande inte funkar hemma. Får ringa supporten sen när jag kommit hem. Idag jobbar vi egentligen bara till kl 12 men jag valde att stanna kvar lite längre och tjäna in lite flex. Plus att nån behövde vara kvar och expa en dom som gick nu vid 14, så då erbjöd jag mig. Lugnt och skönt här nu med. Bara jag och notarierna kvar typ. Mysigt ändå :)

Är i valet och kvalet om jag ska åka och träna eller ta en lång promenad i det fina vädret. Blir nog träning ändå. Ska ju vara fint väder i helgen säger dem så jag kan ta en skön prommis då istället. Och så kan jag äta godis ikväll med gott samvete om jag kör nån halvtimme på crosstrainern :)

Ikväll kommer Lill-Marie och Krille på mys hemma hos mig. Har varit bjuden till dem supermånga gånger så nu tänkte jag bjuda igen, hehe. Vi ska äta kycklinglasagne och sen en massa godis till "Idol" och den nya Wallander-filmen "Prästen". Verkar som att det blir en perfekt fredagskväll :)

Nu ska jag göra klart det sista här och sen dra till NC. Får se om jag gör något inlägg i helgen eller om internet fortsätter att strula. Pusskram.

| |
Upp