Mera bebismys

Jäkla skit! Internet hemma är paj och jag känner mig helt handikappad. Blir galen! Passar på att låna Linas en snabbis nu när jag ändå är här och hälsar på det nya stjärnskottet. Vilken bedårande varelse den lille namnlöse är :) Lina och jag sitter och pratar namn (de har en hel hög att välja på men kan inte bestämma sig). Jag tycker han ser ut som en Malte eller Liam. Får se vad det blir :) Han har varit supergosig hela kvällen och jag trodde minsann inte att han kunde skrika men oj så fel jag hade. Hehe. En riktigt liten gaphals blev han här nu.

På vägen hem sen tänkte jag ev åka till Tette och säga hej. Fast det beror iofs på om jag kan slita mig härifrån :) En sväng förbi solariet får det iaf bli. Blek som ett lik är jag. Usch!

Idag har jag känt ett sting av frustration. Kan inte riktigt förklara varför men blir lätt tokig. Vad är det för fel på folk i denna stad?

Nu ska jag fortsätta mysa med lille sötnöten här :) Trevlig kväll på er. Får se om jag lyckas få igång internet hemma, annars hörs vi imorn. Kramkalas.

(E, jag saknar dig. Behöver dig nu..)

| |
#1 - - Micha:

Säg vem som inte är blek vid den här årstiden!? Fika i helgen är lite tajt, söndag kväll isf. Funkar det för dig?? Puss

#2 - - Micha:

Eller imon kväll förresten... Ja, vi kan väl höras om en kväll iaf!? Puss igen

Upp