Sista natten på Söder

Nu äntligen är allt packat och städat :) Underbara Jennie och underbara Emmisen har hjälp mig heeela kvällen. Tack mina pärlor! Efter toa-städning och avloppsrensning ( Bah, vem behöver en karl liksom?! hehe) var jag så trött så jag trodde jag skulle svimma. Emma städade köket hela kvällen och Jennie har packat alla mina kläder och allt annat som var kvar. Så skönt att jag fick hjälp och slapp ta allt själv.

Åkte sen hem till Teleborg och tog en dusch (inget mer badande för mig) och åt macka. Imorgon blir det jobb till typ tre och sen raka vägen hem för den stora flytten.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och förhoppningsvis somna på en gång så jag är pigg imorgon. Godnatt mina vänner!
| | Kommentera |

Nu är det nära

Ännu mer packning och flyttning har det blivit idag. Efter första rundan till lägenheten var jag så trött så jag nästan lipade. Jennie kom till undsättning och kom och hjälpte mig. Vi packade ner resten av köket och åkte ännu en vända till lägenheten. Sen drog vi hem till mig igen och packade ihop och rensade källaren. Så nu är faktiskt nästan all packning klar och imorgon är det bara städningen kvar. Skönt!! Tack hjärtat för hjälpen <3
Bjuder på två goa bilder på flickan med. Inte världens bästa kvalité men oj va söt hon är :)Vid åtta så la vi ner allt och åkte och köpte godis och stack sen in till Lasse och Emma för att titta på Idol. Jösses vad bra Moa var idag! Gillade hennes låt skarpt.

Nä nu ska jag socialisera lite med Emmisen innan vi ska lägga oss. Godnatt skatt!
| | En kommentar |

I'm on my way

Har inte funnits någon tid till att blogga idag. Direkt efter jobbet så åkte jag till nya lägenheten med lite kartonger och började packa upp i köksskåpen. Fia höll på att packa i all röra och jag är verkligen glad att jag flyttat från en etta till en trea. Jösses vad grejer hon har :) Men det ska nog gå bra. Pappa kom förbi och tittade på lägenheten med. Han är lite orolig över att försöka få upp soffan uppför spiraltrappan. Tror dock inte att det är något problem. Har Fia fått upp sin dubbelsäng så ska det nog gå att få upp en soffa som går att dela på. Don't worry papi :)
Emmisen kom upp med och hon gillade lägenheten. Kan inte fatta att vi nästan kommer bo grannar. Ska bli så KUL!

Ikväll missade jag tyvärr tjejfikan hos Esa. Var längesen vi träffades alla tjejerna och jag har saknat Maxen och Ebba som tusan. Kände dock att jag intr hann med mys ikväll pga all körning med kartonger till lägenheten. Hoppas det blir fika nästa vecka så vi kan ses då.

Nu ska vi snart lägga oss här. Eller iaf jag. Tror Emmisen också är trött efter hennes första dag på det nya jobbet. Det hade iaf gått bra. Härligt! Är helt övertygad om att hon kommer att trivas, nu är hon ju liksom HEMMA :)

Puss & godnatt!
| | En kommentar |
Upp