I'm on my way

Har inte funnits någon tid till att blogga idag. Direkt efter jobbet så åkte jag till nya lägenheten med lite kartonger och började packa upp i köksskåpen. Fia höll på att packa i all röra och jag är verkligen glad att jag flyttat från en etta till en trea. Jösses vad grejer hon har :) Men det ska nog gå bra. Pappa kom förbi och tittade på lägenheten med. Han är lite orolig över att försöka få upp soffan uppför spiraltrappan. Tror dock inte att det är något problem. Har Fia fått upp sin dubbelsäng så ska det nog gå att få upp en soffa som går att dela på. Don't worry papi :)
Emmisen kom upp med och hon gillade lägenheten. Kan inte fatta att vi nästan kommer bo grannar. Ska bli så KUL!

Ikväll missade jag tyvärr tjejfikan hos Esa. Var längesen vi träffades alla tjejerna och jag har saknat Maxen och Ebba som tusan. Kände dock att jag intr hann med mys ikväll pga all körning med kartonger till lägenheten. Hoppas det blir fika nästa vecka så vi kan ses då.

Nu ska vi snart lägga oss här. Eller iaf jag. Tror Emmisen också är trött efter hennes första dag på det nya jobbet. Det hade iaf gått bra. Härligt! Är helt övertygad om att hon kommer att trivas, nu är hon ju liksom HEMMA :)

Puss & godnatt!
| |
#1 - - Nina:

när kommer det bilder?=)

Upp