Fina vänner är ändå det bästa :)

Kvällen har jag spenderat i Långstorp. Jobbade över ett bra tag idag och var riktigt trött och seg när jag kom hem. Botade det med vänner-mys hos Liine och Kaian. Liine hade lagat supergod risotto som hon bjöd på. Jennie och Tias var med där. Efter maten gick jag ut på promenad med Leon i det sköna vädret och när jag kom tillbaka så hade även Tette, Sussie och Danne kommit. Finns verkligen inget bättre sätt att tillbringa kvällen än med goda vänner :) Många skratt blev det. Och Jennie och jag är verkligen ett lyckat koncept tillsammans. Eller vad säger du Tette? :) Hehe. Nä men vi är grymma på våra film-citat :D Hjälpte även Liine att bada Leon och efter det så blev det även den obligatoriska välling-matandet med han. Mysigt så in i tusan!


Här är några av pärlorna

Det gick super att föra protokoll idag på förhandlingen. Är så glad att jag fått testa det och hoppas att jag får sitta med nån mer gång innan jag slutar. Det körde ihop sig lite när det ena vittnet inte kunde svenska och vi fick beställa telefontolk lite akut. Hade inte alls lärt mig att koppla upp till telefonkonferens men det gick jättebra och allt gick vägen. Min chef (som var med som ordförande) var väldigt nöjd med mig och jag fick mycket beröm. Det kändes bra :)

Ringde gubben med stugan idag med och sa att jag är intresserad av den om jag skulle få nytt golv och sen få måla om. Han var faktiskt positivt inställd till det men ville ändå fundera lite. Han sa iaf att han ville ha nån som klickade med han och hans fru och som vill satsa på att bo där så han verkade förstå att jag ville sätta min egen prägel på det. Han ska iaf höra av sig. Känner ändå inte att jag vill flytta till ett torp som jag bara känner halvhjärtat för och som det var nu med fula plastmattor och hemska tapeter så var det inget alternativ. Men OM det skulle gå att ordna så skulle jag nog inte tveka :) Så håll tummarna gott folk!

Nu kallar sängen. Imorgon är det halvdag och sen styr röda hajen till Lund. Kan det bli bättre? .) Pussochgodnatt!

Allmänt | | En kommentar |

"Tingsrätten håller huvudförhandling..."

Hoho, glömde ju skriva det innan. Imorgon ska jag sitta som protokollförare på en rattfylla :D Det fattas notarier så min chef frågade mig idag om jag kunde tänka mig att sitta med och skriva anteckningar och "ropa på" (alltså inte ropa som i skrika utan ropa om att kalla parterna till salen, haha) förhandlingen. Ska bli jätteskoj men samtidigt väldigt nervöst. Ska sitta bredvid Jocke (en av notarierna) på en av förhandlingarna på morgonen så jag får se hur det funkar. Så länge jag inte svimmar, uttalar namnet fel eller ropar på till fel sal så ska det nog bra, haha. Kul att få testa innan jag slutar iaf. Kan ni fatta, det är bara 2½ vecka kvar på tingsrätten. Galet!

Allmänt | | Kommentera |

Typiskt!

Åhh varför blir det aldrig som man tänkt sig? Hade stora förhoppningar på det här torpet men så känns det inte alls bra :( Tette och jag har varit och tittat på det nu och det kändes inte helt hundra i magen. Det ligger fint mellan kohagarna och är hyfsat billigt men inredningen kunde varit bättre. Istället för trägolv och bröstpanel (som det SKA vara i gamla stugor) så var det plastmattor och terracottatapeter. Och när jag frågade ägaren om jag får måla om och lite sånt så verkade han inte jätteglad för det. Rummen var dock väldigt fina med kakelugn i varje men hela stilen förstördes pga plastmattorna. Ska det vara så svårt att hitta ett torp som verkligen faller en i smaken? Usch känner verkligen att humöret sänktes nu. Pratade med mamma som faktiskt var väldigt uppmuntrande och sa att det kommer flera. Tack mammi! Å jag känner med att jag absolut inte vill ta första bästa bara för att komma ut till landet utan vill att det ska kännas rätt på en gång. Så det är väl bara att fortsätta leta och hålla ögonen öppna. Så snälla, hojta till om ni ser något intressant! :)


Typ en sån här ska det va!!

Är hemma hos Tette nu och vi ska äta pastasallad och hennes ur-goda nobissås. Lite senare ska vi till El Sleggo som fyller år idag (hipp hipp hurra till dig!) på lite kaffe. Nu skriker Tettis på mig att jag ska hjälpa till med maten så det är väl lika bra att resa sig :) Hejhej!
Allmänt | | Kommentera |
Upp