Hejdå Sverige!

Väskan är packad och klar. Väntar nu bara på att Hanna kommer på en kopp kaffe. Hon ska ha min bil när jag är iväg så Hajen är i tryggt förvar :) Har galet ont i huvudet och förkylningen är inte det minsta bättre. Men men, imorgon så ska jag minsann vara frisk :) Ikväll blir det mys med Anne och ev Emmis i Lund. Dock tidigt i säng eftersom tåget fr Lund går tidigt imorgon bitti.

Så nu blir det bloggpaus nån vecka då. Kanske hittar jag en dator som jag kan skriva ett inlägg på. Annars så är jag tillbaka den 8 mars. Hörs då! Puss på er!

Åhhh vad det ska bli skönt med semester!
Allmänt | | 3 kommentarer |

Inte långt kvar nu :)

Nu är det inte många timmar kvar tills jag sitter på flyget till Malaga. Åker till Lund imornkväll för att övernatta hos Anne & Eric och på söndag morgon kl sex går flyget från Kastrup. Ska bli otroligt skönt att komma iväg till lite värme och sol. Idag har det varit 21 grader i skogen och blå himmel. Det gillar vi :)
Tog en flex-dag idag dör att vila upp mig inför semestern, hehe. Nä men halsen har varit kass idag med och jag är väldigt täppt och hes. Förhoppningsvis är det iaf påväg åt rätt håll och jag laddar för en förkylningsfri semester.

Ikväll har jag haft mys hos Elin & Stella. Vi har ätit tacos (som alltid :)) med Fru Tées vitlökssås (ohh va god den äääär!). Sen beställde vi film från Telia, det blev Harrys döttrar. En väldigt bra men hemsk film. Till det godis och chips. Stella var på ett underbart humör och jag fick flera härliga skratt från henne. Finns det något bättre ljud än barnskratt? Fantastiskt! Nu känner hon igen mig med och det är kul. Ser mycket fram emot dopet den 27 mars :)

Ska faktiskt slänga mig i bingen nu. Imorgon ska jag gå upp hysat tidigt och packa väskan och städa klart. Hatar att komma hem från en resa till en stökig lägenhet. Skriver nog ett par rader imorgon innan jag åker. Pussogodnatt!

      
       Snart så!

Allmänt | | Kommentera |

Ja jag måste få gnälla lite till..!

Blir inget roligt eller långt inlägg idag. Har fortfarande svinont i halsen och har dessutom åkt på feber nu ikväll efter jobbet. Var hos läkaren på fm för att ev få penicillin så jag blir bra till lördag. Tyvärr så var det en kraftig virusinfektion så inget medikamente hjälper. Så ja, kan säga att det mer eller mindre suger just nu. Ska krypa till kojs och vakna frisk imorn, tänkte jag. Btw så messade mina gudföräldrar innan, de åkte till Spanien idag och det är 20 grader där nu. Kanske är det så enkelt att jag behöver lite värme och sol för att piggna till :) Godnatt!
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp