Snöpulsande i skogen

Tog en välbehövlig sovmorgon till halv tolv idag. Skönt! Gick upp och åt frukost och sen åkte jag till stallet. Snöar massa idag så vi bestämde oss för det über-mysiga och ta ut hästarna med pulka efter :) Eller ja, Vallan-Brallan fick dra pulka. Runis slapp. Så jag red Rune, Marie red Vallan och Maries sambos syster satt i pulka bakom. Urmysigt hade vi! Vi red en runda i skogen och det var så fint med helt snötäckta granar och massor av snö som hästarna fick pulsa i. Fötterna häll nog dock inte med för de var stelfrusna. Tyvärr så hade jag inte med mig någon kamera så inga bilder knäpptes. Men jag kan lova att vi hade skoj :)
Marie berättade att hon köpt en häst till :D Ännu en arab men som tränas i dressyr. Fick se bilder på han och han är en skönhet vill jag lova. På lördag anländer han till stallet. Runis börjar bli gammal och har tyvärr fått en del skimmel-knölar så man vet inte hur länge han får må bra. Förhoppningsvis hänger han med ett par år till. Så länge han inte har ont av dem så låter vi det vara. En veterinär ska snart kolla på han igen. Älskade häst! På söndag ska jag ev ut till stallet igen och så ska vi ta ut Runis och den nya pållen på en liten skrittrunda. Så himla kul att man nu kan rida ut tillsammans :)

Efter ridturen så satte jag mig framför brasan en stund så jag tinade upp innan jag åkte hem. Väl hemma så blev jag supertött. Tog en lång varm dusch och har ätit lite. Igår och idag har jag ätit så mycket onyttigt så jag får nästan lite panik. Fet mat, godis och massa fika. När man kommit in i träningsfasen så får man nästan dåligt samvete de dagar man inte tränar. Vet dock att det bara sitter i huvudet och att kroppen behöver sina vilodagar. Imorgon blir det iaf träning igen och inget onyttigt. Är iaf stolt över mig själv som bara äter skräp på helgerna och håller mig till nyttig mat mitt i veckorna. Bra framsteg där :)

Nu ska jag sätta mig i favvofåtöljen och småslumra lite. Lite senare så kommer ev Krille och Marie förbi en vända. Ska äntligen ge henne hennes examenspresent. Pusshej!
Allmänt | | Kommentera |

En kväll med vänner och Ernzt

Haft en fantastisk lördag! Gick upp kl nio för att träna ett spinningpass på NC. Gick skitbra och jag inser att jag faktiskt gillar spinning. Bra bra! Träffade min pt med så jag bokade in ett pass med henne på tisdag. Har 3 pass kvar med henne och det är dags att köra igång dem igen efter juluppehållet :) Efter träning och en efterlängtad frukost så kom Emma över för lite kaffe och prat. Vi bestämde för att ha middag ikväll med vin och sällskapsspel. Alex och Berg var också med. Tesse var på fest men kom över senare. Passade på att "låna" lille Ernzt med eftersom Micha skulle på fest i Risinge och inte kunde ha med han dit. Snacka om att han var poppis här hemma. Alex, Emma och Berg var helt galna i han. Iaf Alex kan man ju säga. Så Ernzt fick massa uppmärksamhet :) Det har gått superbra och har bara skett en liten olycka på golvet i sovrummet. Men han har skött sig ypperligt och inte sagt ett ljud. Tror nog han trivs med mig :) Passar han gäääärna fler gånger Micha!

Nu har herrskapet knallat hem och jag har diskat upp allt från kvällen. Nu väntar jag bara på att Micha ska komma och hämta den lille prinsen så ska jag sova sen. Men för min del hade han fått stanna här tills imorn, och till dagen efter det och dagen efter det :)


Orkar inte lägga över bilder från kameran ikväll så det får bli en bild på prinsen från förra helgen

Har fått något skrot i mitt öga och det gör skitont både med linser och glasögon. Hoppas att det försvunnit tills imorgon för det har inte gått bort med ögonsköljning. Så grymt irriterande!

Nähä ni, nu ska jag plocka undan lite till och sen göra mig klar för sängen. Godnatt sötisar!
Allmänt | | En kommentar |

Dags för fredagsmys!

Ännu en jobbvecka har gått och helgen är äntligen här. Flexade ut vid fyra idag och märkte att det faktiskt är ljust nu vid den tiden. Så det blev en skön promenad hem. 

Ikväll har jag haft Lina och Anne här på tacos. Efter mat och prat så åkte vi hem till Lina där liie Vilgot väntade med pappa Andreas. Vi tittade på Lets dance och åt godis. Anne och jag slogs nästan om Vilgot men i det stora hela så fick vi nog lika mycket gos-tid med han :)


Fina flickor- Anne & Lina

Ska slänga mig i bingen nu och sova. Imorgon bitti klockan tio står det spinning på schemat. Har dock bara reservplats men hoppas att jag kommer med på det. Annars blir det gymmet. Puss & godnatt!
Allmänt | | Kommentera |
Upp