En kväll med vänner och Ernzt

Haft en fantastisk lördag! Gick upp kl nio för att träna ett spinningpass på NC. Gick skitbra och jag inser att jag faktiskt gillar spinning. Bra bra! Träffade min pt med så jag bokade in ett pass med henne på tisdag. Har 3 pass kvar med henne och det är dags att köra igång dem igen efter juluppehållet :) Efter träning och en efterlängtad frukost så kom Emma över för lite kaffe och prat. Vi bestämde för att ha middag ikväll med vin och sällskapsspel. Alex och Berg var också med. Tesse var på fest men kom över senare. Passade på att "låna" lille Ernzt med eftersom Micha skulle på fest i Risinge och inte kunde ha med han dit. Snacka om att han var poppis här hemma. Alex, Emma och Berg var helt galna i han. Iaf Alex kan man ju säga. Så Ernzt fick massa uppmärksamhet :) Det har gått superbra och har bara skett en liten olycka på golvet i sovrummet. Men han har skött sig ypperligt och inte sagt ett ljud. Tror nog han trivs med mig :) Passar han gäääärna fler gånger Micha!

Nu har herrskapet knallat hem och jag har diskat upp allt från kvällen. Nu väntar jag bara på att Micha ska komma och hämta den lille prinsen så ska jag sova sen. Men för min del hade han fått stanna här tills imorn, och till dagen efter det och dagen efter det :)


Orkar inte lägga över bilder från kameran ikväll så det får bli en bild på prinsen från förra helgen

Har fått något skrot i mitt öga och det gör skitont både med linser och glasögon. Hoppas att det försvunnit tills imorgon för det har inte gått bort med ögonsköljning. Så grymt irriterande!

Nähä ni, nu ska jag plocka undan lite till och sen göra mig klar för sängen. Godnatt sötisar!
Allmänt | |
#1 - - Micha:

Ernzt tackar för passningen!! Puss

Upp