Borta bra men hemma bäst

Är så trött så blogginlägget blir kort. I två dagar har iaf bestått av sol och bad i Halmstad, shopping med kusin, sitta-i-bilen-när-det-åskar-halv-tre-på-morgonen (det slår typ alltid ner i Granholmen så man vågare liksom inte chansa och stanna inne), bilåkande och mysigt stug-häng med moster+man och kusiner och två katter. Ännu ett par fantastiska semesterdagar :)

       
        Granholmen

Ikväll har jag varit hos min arbetskamrat och chef på middag och fika. Blev bjuden på underbart god sallad och sen jorgubbar med grädde och kaffe. Vi satt ute tills vi inte pallade knotten mer (har redan femtielva knottbett på mig från Granholmen, haha) och pratade. Mysigt! Blev såklart en del jobb-prat men även annat privat. Kul att umgås med sin chef och känna att man klickar. Jag börjar jobba på måndag igen och det känns faktiskt väldigt bra (visst, jobbångesten kommer nog krypande på söndag men det hör ju liksom till efter semester :)). Har ju vecka 32 kvar att se fram emot annars :)

Inatt ska jag äntligen få sova i min egna säng. Sovrummet är ju dessutom extra mysigt nu när det är omgjort. Imorgon blir det solning och enbart slappning. Har varit så mycket farande nu så jag ser fram emot en förhoppningsvis lugn och skön dag. Godnatt på er sötnötar!

(Märker att inlägget inte blev så fasligt kort men jag hoppas och antar att ni inte är besvikna ;))
Allmänt | | Kommentera |

Hemma och vänder

Körde förbi Ikea på vägen hem från Lund idag och fick med mig det jag behövde. Tyvärr så har de inte 30 cm-sängben i Älmhult så sängen står fortfarande i sin ram. Men det blev faktiskt bra ändå. Nästan klar med sovrummet nu, behövs bara ett större överkast och så ska mitt ihopfällda slagbord bara målas vitt med och sen in det med. Köket är helt klart och nu är det verkligen fräscht :) Tog en liten paus och satte mig i trädgården innan. Man vill ju inte vara inne när det är så fint väder. Målandet av diverse möbler får bli när det är mulet nån dag.

Nu har hag precis duschat och ska iväg på nästa mini-tripp. Ska till min moster med familj nu till deras sommasrstuga utanför Ljungby och så åker vi till Halmstad imorgon över dagen. Sol, bad och firande av kusin står på schemat. Säger det igen; Härliga semester!! :D

Allmänt | | 2 kommentarer |

Ett icke midsommarfirande men dock ett firande :)

Midsommar i Köpenhamn var ett vinnande koncept och vi var alla tre nöjda med dagen som innehöll shopping, god mat med öl, cafébesök, vin i Nyhavn, klubbhäng och party. Halv åtta igår morse klev MizzEwing och jag innanför dörren lagom trötta och inte så smashing som vanligt :)

            Idag har jag varit på Lomma beach med Kakan och Anna. Sol och bad blev det för hela slanten :) Fantastiskt väder och jag är glad för att min semester bjuder på så mycket sol.Ikväll har MizzEwing, Yonna och jag söndagsmys med film och McD. Imorgon bitti när A-M åker till jobbet så tar jag bilen hem och stannar en snabbis vid Ikea för att köpa spegel till sovrummet. Eftersom det ska  vara fint väder imorgon med så blir det nog trädgårdshäng istället för lägenhetsfix. Gäller att passa på när solen är framme :) So long friends! Puss.

Allmänt | | Kommentera |
Upp