I städtagen

Puh vad trött jag är! Har städat, lagat mat, putsat fönster och renbäddat heela kvällen. Blev inget träningspass men tro mig, det va jobbigt nog att städa :) När jag åt så hamnade jag framför tv4film och filmen "Blommor av stål". Har ni sett den? Julia Roberts debutfilm tror jag det är. Den är så sorglig och jag gråter till den varje gång. I slutet så gråter och skrattar man om vartannat, haha. Tror faktiskt jag snart ska krypa ner i sängen. Den är ju renbäddad och allt, nog bland det bästa som finns ;)

Här har ni en av buketterna jag fixade innan. Fin va?

Allmänt | | En kommentar |

I love flowers

Gick en runda på torget innan jobbet i morse och fyndade massa fina blommor till påsk. När man inte får blommor av nån så får man se till att fixa det själv ;) Alla buketter kostade 15 spänn stycket så jag köpte två tulpanbuketter och två buketter med japanska liljor. Köpte även en kruka med påskliljor att sätta på farstun därute. Så nu ska jag fixa lite med det här hemma och städa iordning inför påsken. Har satt på en Van Morrison-skiva (älskar hans röst!) och mina mysbyxor så nu är jag laddad för pyssel :D Blir ev träning på NC ikväll men det får bli senare.

Mailade även en ansökan till Överförmyndarnämnden idag för att anmäla mitt intresse som god man och i slutet av april ska jag dit på möte. Kul att kunna hjälpa till och så är det nog en nyttig erfarenhet med. Att det ger lite (läs:liiite) extra kirr i kassan är ju en fördel med.

Hej på en stund!
Allmänt | | 2 kommentarer |

Ny häst och barndomsminnen

Idag efter jobbet hade jag Nina på besök. Vi drack té och catchade upp med allt som har hänt. Riktigt trevligt att träffas gumman :)

Har tyvärr fått as-ont i benhinnorna idag så springturen på asfalten igår var nog ingen höjdare. Hoppas att det känns bättre på torsdag så jag kan ta en ny runda då. Imorgon blir det iaf gymmet på kvällen. Idag blev det vilodag förutom en snabb promenix till Stella & co och sen till affären. Lilla Stella har åkt på värsta förkylningen och var inte alls pigg. Men ett par leenden fick jag allt av henne så mitt gudmors-hjärta klappade ett extra slag :) Elin och jag pratade gamla minnen om allt bus vi hittade på när vi var små. Vi var tre tjejer; Elin, Emma och jag som kallades "De tre E:na" hemma på gatan. Kompisar till våra föräldrar kan typ fortfarande fråga hur det står till med "De tre E:na" och om vi hittat på några bus, hehe. Iaf så var vi riktigt hemska när vi var små och alla grannars skräck. Elin var lätt den värsta. Hon kom på alla hyss och så fick Emma och jag göra dem :P Iaf så mindes vi tillbaka ikväll hur det var och det slutade med att vi nästan låg på golvet och skrattade. Fralle bara glodde på oss. Är så glad att jag fått en så fantastisk barndom :)

Glömde säga det igår kväll men igår så fick jag ett mess av Marie (Runes ägare) där hon skrev att hon köpt en ny häst :D Så nu blir det massa ridturer i skogen med Runis och den nya. Åker nog dit till helgen för att träffa dem. Åhh vad mysigt med vår-ridturer i skogen!


Bild från i somras. Världens gosigaste mule ;)
Allmänt | | 4 kommentarer |
Upp