Mitt hatinlägg

Har av Micha, som i sin tur av Cain som i sin tur av Olle, blivit inspirerad att skriva ett hatinlägg. Alltså ett inlägg som innefattar av sånt man verkligen hatar. I mitt fall blir det ett "avskyr-inlägg" eftersom hata är ett sånt starkt ord (och jag är osäker på om det verkligen är nåt som jag hatar). Men idag är det en sån dag där jag känner mig lite småsur och då är det ju perfa att skriva inlägget, hehe. Har hela vägen hem från jobbet gått och laddat på mitt inlägg så det är lika bra att jag börjar på det på en gång och så får jag se om jag publicerar det nu eller ikväll :)

Iaf, så avskyr jag (utan inbördes ordning :) tex:

- Folk som inte blinkar i rondeller. Herregud, hur svårt är det att inte göra det?! Man har blinkers för att visa andra trafikanter att man ska svänga och jag blir vansinnig på folk som inte fattar det. Så jäkla nochigt så jag spyr! Å jag veet att vissa anser att man INTE behöver blinka ur sig en rondell men snälla, gör det ändå! Trafiken flyter på fortare och man slipper köer. Nån som har nåt att tillägga? Nä jag trodde inte det heller :D

- När folk inte svarar på samtal eller sms eller ens ringer eller messar tillbaka. Å nu vet jag att jag är ute på hal is men många av er är "ni" bebismammor (hmm finns även andra inräknade och ni vet vilka nu är). Jag förstår om ni inte sitter med mobilen i handen som vi normala (hehe) människor gör men jag vet att ni iaf kollar av mobilen några gånger under dagen och därmed ser att man ringt eller smsat. Eller ska jag ta det personligt att ni inte ringer eller smsar tillbaka? (shit, det kanske jag ska, haha). Nu tänker ni säkert; "jaja lilla Erika vi får väl se hur det blir när du får barn". Men nej, jag kommer inte bli sån som inte ringer upp eller inte svarar. Det tar typ 10 sekunder att skicka iväg ett sms och den tiden har alla. Shit vad skit jag kommer få för det här nu, med tanke på att många av mina närmaste vänner faktiskt är småbarnsföräldrar, men ni som det gäller känner er förhoppningsvis träffade :) Självklart så älskar jag er ändå, men ibland lite mindre :)

- Långsamma människor. Kanske har det att göra med att jag själv är en människa med tempo. Jag är snabb i provhytterna, jag gör mig klar snabbt och jag segar inte över övergångsställena. Jag kan absolut ta det lugnt (nåt jag har lärt mig det senaste året) men när man vet att människor väntar på en så rappar jag på. Detta gäller även långsamma människor i sina rörelser (Emmis, känns dig inte träffad nu, DU är förlåten ;)). Nä men ni vet när det tex står nån framför en i kaffekön och tar koppen jättesakta ur skåpet o ch ställer den jättesakta i kaffemaskinen och tar den jättesakta från maskinen. Jag blir tokig! Kanske därför som jag inte fixade att jobba kvar i äldreomsorgen där man skulle låta de gamla knäppa sin skjorta själv hur lång tid det än tog. Herregud, man vill ju bara ta bort deras händer och göra det själv, på 2 sekunder. Puh! Eller såna tanter i köer i affären som ska stänga igen plånboken, lägga ner den i väskan och stänga väskan INNAN de går från "betalningsstället" framför kassan. De kan väl iaf gå undan lite så man kommer fram?!

- När solen lyser in och man ser dammet. Å missförstå mig inte nu, jag älskar solen, verkligen. Men inte när den lyser upp även allt obefintligt damm som man annars inte ser. Som tex när jag kommer hem från jobbet och eftermiddagssolen lyser in i köksfönstret och gör så att allt ser jättesmutsigt ut även fast det faktiskt är renstädat. Är det nån som iaf håller med mig i denna frågan eller är jag extra känslig just idag?

- När folk smaskar vid matbordet. Nu vet jag att mamma, pappa och min bror tycker att jag tar mig vatten över huvudet för när jag var liten så smaskade jag när jag åt. Men det var när jag var liten och inte nu när jag är vuxen. Är du över 12 så har du lärt dig att inte smaska eller äta med öppen mun. Det ser så jäkla illa ut när vuxna människor smaskar eller slabbar i sig maten. Skärpning!

Så, då känner jag mig faktiskt ganska så klar med inlägget. Och ska jag vara ärlig så rann det faktikst av mig lite ilska under tiden, haha. Hoppas verkligen inte att nån tog illa vid sig, för det var isf inte meningen. Alla har rätt att tycka vad de vill men går det så långt att man går och irriterar sig på det så ta upp det då. Det kanske sårar men förhoppningsvis så blir man av med äckelkänslan. Vill bara avsluta med att det faktiskt var lite svårt att skriva ner det. Hade nog varit lättare för några månader sen när jag verkligen var bitter, nu mår jag ju bra och känner mig ganska tillfreds med mitt liv så nästa gång kanske det kommer ett älska-inlägg istället.

Nu ska jag åka iväg till Långstorp för att få håret klippt och färgat hos Liine (som för övrigt inte svarade när jag ringde innan, grrr). Massa mys kommer det bli med Leon med. Lovely!
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Jo, man ska blinka ut från cirkulationsplatsen, men däremot behöver man inte blinka om man ska svänga vänster, men det är jäkligt smidigt.

Gammelfarbror Besserwisser

#2 - - Rondellhund:

Eftersom en cirkulationsplats räknas som ett eget körfält, måste man blinka ut ur rondellen eftersom det räknas som ett filbyte.

#3 - - Anonym:

Jag har 11 st rondeller till jobbet och jag blinkar mig in och ut ur rondellerna ALLTID!!!

Kram/Mamsen

#4 - - Micha:

Folk som inte vet hur man använder en blinkers skrev jag me om so I agree!

Det där me o inte svara på sms eller samtal gillar inte jag heller. Precis som du säger...det går så fort o skicka iväg ett mess so just do it!

Det där me långsamma människor är vi oxå överens om...å jag kände mig iaf inte det minsta träffad =)

Skönt att du e tillbaka! Jag ska me fundera på ett älska inlägg :D Puss

#5 - - cain:

Söliga människor kan jag med bli vansinnig på! Särskilt om man är stressad. En gång var det en tant, egentligen inte speciellt gammal, som betalade 120 spänn med mynt före mig i kön på ICA. Jag kunde kontrollera mig ända tills en annan tant i kön bredvid säger: Men hej Hjördis! Vad länge sen! Varpå tanten i min kö tar en paus i sitt myntbetalande o ska svara den andra tanten - DÅ exploderade jag, tryckte ner hela hennes #%"/¤# portmonnä i halsen på henne, satte henne på rulatorn o skickade iväg henne utav bara ¤#"#¤%¤. Jo, jag gjorde det. I mitt huvud.

Ångrar ingenting..! =P

Annars är jag en såndärn som glömmer svara på sms... men jag blinkar ALLTID i rondeller! Jämt. Och när jag cyklar så sträcker jag ut armen! Dutti ja är! =)

#6 - - Tette:

Jag håller med på nästan alla dina saker! Jag stör mig med på dammet som syns i solen, inte på att solen i sig lyser! Och har man en MOBIL(för mobil betyder väl flyttbar?!) så har man väl det för att man alltid ska ha den med sig? Jag svarar ju alltid på mina mess (till 99%)redan innan jag fått dem typ så jag tar inte åt mig. Jag blinkar bara ut ur rondeller om det står någon som ska in i den, så visst, kanske är lite slarvig där. Långsamma människor är ju bland det värsta som finns. Men har mkt med att jag inte har ngt tålamod och att jag tycker det är fruktansvärt otrevligt av dem som slöar sig(du är ursäktad om du är sjuk eller har ont i leder eller ngt och inte kan röra dig fort) när det är kö bakom. Är det folk efter så SKYNDA dig lite! Däremot stör jag mig inte så mkt på folk som smaskar(kan nog själv häva i mig mat ibland, iaf när man äter med Jennie som äter upp en ko på kortare tid än jag kissar). Jävligt roligt inlägg gumman!!=) Väntar på en älska-lista!! Puss Tette

#7 - - Jennie:

Haha! Vilket kul inlägg gumman. Kan bara stämma in i dina hatgrejor ovan... men tyvärr kan jag nog känna mig träffad av hatet mot dem som är kassa på att svara på sms.. jag är ibland riktigt kass på sådant. Sorry för det :) Puss

#8 - - Anonym:

Men jag tycker om Dig ändå,fastän Du hatar så mycket

Papi

#9 - - Erika:

Tack alla för era kommentarer. Ska faktiskt erkänna att det var riktigt kul att skriva detta inlägget, plus att det rann av flera kilon fr axlarna ;)

#10 - - Jennie:

Hahaha! Bra inlägg... Jag har ju inte fått kommentera ännu... :) Jag tror att jag gör allt som du avskyr....konstigt att vi fortfarande är vänner då...:) Vet att du tycker om mig ialla fall trots mina brister...

Puss på dig vännen! /Jennie

#11 - - Jennie:

Glömde skriva en sak ju....:) Ville bara säga att jag ser fram emot kvällen imorgon :) puss igen!

/Jennie

#12 - - Emma:

Håller med om allt utom smsandet... det är klart att man svarar om det ska bestämmas något. men man kan ju inte hålla på att smsa hur många gånger som helst fram och tillbaka.

Upp