Pigg kisse

Kan ju inte direkt påstå att Vickan varit groggy efter kastreringen. Hon är nästan lika pigg som vanligt och studsar runt här, om än lite svängigt med bakdelen. Klarar dock inte att hoppa upp på diskbänken eller alla fönsterbrädor ännu (å det är ju bara bra, hehe). Trodde hon skulle vara jättetrött och sova hela eftermiddagen men inte då! Förhoppningsvis sover hon gott inatt istället. Gav henne lite att äta nu (man skulle vänta ett par timmar) och hon var jättehungrig lill-kickan. Fick med mig smärtstillande till henne som jag ska ge henne varje dag 4 dagar framåt. Såret ser fint ut och hon har tvättat det nu utan bita på stygnen. Duktig tjejja :) De tatuerade ju hennes öra också så det är helt grönt av färgen. Antar att den försvinner successivt. Skönt att det är över nu iaf!Är hon inte söt?! Ser ni hur fint örat matchar ögonen ;)

En egen patientbricka fick hon med :)


I eftermiddag har Emelia varit uppe på fika. Alltid lika mysigt att sitta och prata om allt. Jag rådfrågade henne om hur mycket jag lägga ut mina ridstövlar för och hon tyckte gott och väl 850 spänn. De är sparsamt använda och som nya. Så nu ligger de ute på Blocket. Får se om nån nappar. Inser att jag nog inte kommer använda dem så mycket eftersom Rune tyvärr fått avlivas pga sina skimmelknölar. Och jag tror inte jag kommer hänga aktivt i stallet längre. Hojta till om ni vet nån som är intresserad!

 

Allmänt | | En kommentar |

Förrådsrensning

Pappa, nu förstår jag varför du gillar att åka till tippen :) Vilken lättnad man känner när man åker därifrån! Åhh min pedantiska sida är lycklig! Jag har verkligen ärvt pappas sida som handlar om att rensa och slänga. Städade upp i förrådet med så nu kommer man iaf in i det. Men jag ska åka och slänga lite mer nån dag tänkte jag. Nu vet jag ju hur det funkar på tippen :)


  

1. Före

2. Bilen fullastad

3. Efter


Åkte förbi bilverkstaden på vägen hem för att prata med Kenth om motorhuven på min bil. Och han ska beställa en ny så får jag den bytt. Skönt att ha det gjort!

Nu ska jag åka och hämta hem Vickan från veterinären. Undrar hur hon mår stackarn. See you later!

Allmänt | | 2 kommentarer |

Dag 8- Ett ögonblick

Missade helt att skriva om dag 8 igår i min 30-dagars lista. Så det får bli nu istället.

Jag har måånga fina ögonblick att berätta om men det finns ett som verkligen gör mig glad så fort jag tänker på det. Och det var när jag fick reda på att jag fick jobbet på Åklagarmyndigheten. Jag hade varit på intervju och bara några dagar senare ringde den dåvarande chefsåklagaren till mitt gamla jobb och frågade om jag hade tid att prata. Jag var helt övertygad om att jag INTE skulle få det och att han bara ringde för att förklara varför. Men han sa "vi vill gärna att du börjar hos oss om du vill det?". JA JA JAAA! Jag frågade om han skämtade och då skrattade han bara och sa att det gjorde han absolut inte. Så nästa fråga var när jag kunde börja och om jag var nöjd med lönen han erbjöd mig (vilket blev 20% höjning av lönen jag hade då :)). Åter igen: JA! Så drygt en månad efter jag fick det glädjande beskedet så började jag som IT-administratör på kammaren i Växjö. Nu har jag fått fast jobb och trivs bättre än vad jag gjort på nåt annat jobb tidigare :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp