Trettioett

Japp, 31 år idag. Känns inte mycket annorlundare än 30 ;) Dagen har varit bra. På jobbet fyllde även vice chefen år så hon bjöd på hennes gudomliga dumlekakor som jag beställt, hihi. Åt två stycken. Fyller man år så gör man :) Flexade ut en timme tidigare och stack upp till GS. Ville gärna hitta en klänning tills ikväll men som vanligt när man verkligen letar efter nåt så hittar man det inte. Så jag får rota fram nåt ur garderoben. Det ska iaf bli väldans mysigt att gå på restaurang med min kära ikväll. Är så hungrig med så en trerätters passar ju bra då. Här hemma ligger det ett par paket som ska öppnas ikväll med. Undra vad det kan va, hihi.
 


Allmänt | | En kommentar |

Sista dagen på 30

Hihi det kvittar hur gammal jag blir, jag är alltid lika pirrig kvällen innan födelsedagen. Även om jag inte ska firas på nåt speciellt sätt detta året (förra årets 30årsfest får räcka till nästa tiotal ;)) så är det ändå lite extra lyx med en egen dag. Man får sms, telefonsamtal, fb-inlägg och bloggkommentarer titt som tätt hela dagen och man blir lite extra uppmärksammad och uppskattad. Viktigt att känna så tycker jag. Imorgon blir det jobb hela dagen och sen på kvällen har vi bokat bord på Aptit i stan. 3-rätters med min fina kärlek ska det bli. Kanske får jag nåt litet paket med ;)
 


Var hos Jill idag efter jobbet och fick frillan fixad. Eftersom jag sparar till långt hår så fick hon inte klippa mer än det slitna i topparna. Men nu är håret sådär härligt friskt och fräscht och den känslan är underbar :)
 
(Som ni ser så sker det lite förändringar här på bloggen. Fina Mikaela sliter för fullt med min design och snart snaaart är den nog klar. Wiii!)
 
Allmänt | | 8 kommentarer |

Torsdag

Godmorgon sunshines! Äter frukost hemma idag för ovanlighetens skull. Brukar annars att ha med mig den till jobbet. Men idag passar jag på att ta det lite lugnt framför morgontv och tar bussen till jobbet vid åtta. Åå vad jag vill bli frisk NU så jag kan cykla till jobbet och träna på kvällarna. Grejen är att det inte har brutit ut någon förkylning utan den känns mest i kroppen. Ont i lederna, huvudet och trött. Hatar det!
 
Jaja ville bara kika in och säga godmorgon till er. Det kommer ske en liten förändring på bloggen här i dagarna. Håll utkik! :)
 


Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp