Endorfiner

Visst hade du rätt Micha att det var i simhallen jag var i morse :) Tio över sju hoppade jag i bassängen och det blev en halvtimmes intensiv simning. Det är verkligen jobbigt att simma men oj så skönt! Efter kunde jag ta det lugnt med både dusch och bastning och när jag kom till jobbet strax innan halv nio så kände jag mig som en ny människa. Om än en trött sådan, haha. Det här får absolut bli en vana och imorgon är det jag som köper mig ett månadskort :) Träning blandat med simning i lagom form kommer göra mig gott och får tankarna på annat. Tummen upp för endorfiner säger jag :)

 

Ikväll blir det en lugn kväll. Mannen är hos sin bror och kollar hockey och själv tänkte jag slänga upp lite grejer på tradera, stryka lite kläder och laga mat. Tror det får bli en tidig kväll i säng med för musklerna är riktigt sega på mig. Förresten, kika in lite senare så får ni se mitt efterlängtade paket som kom på posten idag med :)

 

En mysig bild från häromkvällen

Träning & hälsa | |
#1 - - Anna:

Vilken härlig start på dagen det där lät som!! Ha en skön kväll.

Kram

#2 - - Micha:

Yejj!!

Då kan vi plåga oss ihop! Tusan så gött!!

Spinnging på söndag förmiddag kanske kan passa damen?

Cain å jag skulle kört på lördag eftermiddag med men jag vet inte om jag kan nu, vi kanske måste åka upp till huset innan visningen på söndag. Vi kan ju bestämma på torsdag om inte annat! Puss!Å vad duktig du va idag!

Upp