Sista oktober

Tack tack TACK för alla era fina kommentarer. Alltid lika skoj att logga in här och se att så många kommenterar. Ni är verkligen guld ♥
 
Ja nu är bröllopsplaneringen lite smått igång och vi satsar som sagt på nästa år. Blir det allt för mycket med ivf, ev graviditet och grejer så kanske vi skjuter på det ett år till. Har absolut inga problem att gifta mig som preggo men är gärna inte megastor en av de bästa dagarna i mitt liv ;) Känns iaf riktigt skoj att småplanera och prata om det. Ska köpa mig en anteckningsbok som vi kan skriva upp idéer och checklistor i, hihi. Vilken tur att Jon är tillsammans med en tjej som gillar sånt här, för hade han själv planerat det så hade det nog inte blivit så mycket av det ;) Vi kommer inte att ha ett megabröllop för de pengarna finns tyvärr inte. Däremot kommer vi satsa på att göra det fint, romantiskt och med en hejdundrande fest ändå. Med lite hjälp av släkt och vänner kan man nog få till ett minst lika fint bröllop som i det i hundratusenklassen men för en lite billigare slant. Är det nån av er som har bra tips så kom gärna med dem :)
 
Bild från weheartit.com
 
Nu ska min blivande och jag slänga oss i sängen med en film och varsin bit kladdkaka. Mums!
Allmänt | | 6 kommentarer |

Till helgen

På lördag åker vi på en miniweekend till Malmö. Två vänner har 30-årspartaj som vi ska på och passar då även på att bo på hotell. Valet föll på Elite Hotel Savoy där vi bodde för två år sen. Det var där Jon sa att han älskar mig första gången ;) En grej vi också ska göra att *trumvirvel* besöka den här affären. Jajemän, brudklänning ska kollas in  och det ska bli så skoj. Vi har smått börjat planera och förhoppningsvis blir det nästa år. Jag har hittat en klänning (tack vare min nya bekantskap Magdalena i Malmö) och den vill jag kolla in. Kanske kanske passar den mig, annars har de säkert mycket annat fint. Jag vet vad jag vill ha: nåt enkelt och romantiskt och som jag känner mig bekväm i. Det ska bli så roligt!
 
Allmänt | | 14 kommentarer |

Vår trädgård

 
För ett par veckor sen kom vårt plommonträd på plats och förra veckan planterade Jon ut bambun och det stora gräset han köpte i Öhr. Och det kom verkligen lägligt för dagen efter sådde Kärnhem gräset. Även om det inte syns så mycket så har det hänt en del i trädgården. Nu hoppas vi på en grön och fin tomt till våren :) Har funderat på om jag ska sätta lite lökar med denna hösten men kommit fram till att vi nog väntar till nästa höst istället. Kan vara bra att bo in sig lite första året.
Hus, hem & inredning | | En kommentar |
Upp