Nåt litet men med stor betydelse

Idag när vi kom hem från jobbet så låg det ett kuvert från Memira i brevlådan. I låg det två biobiljetter och ett litet brev. Fantastisk service och kundvård enligt mitt tycke. Tack fina ni! 
 
Hej på er! Tänk, redan torsdag. Alltså fredag imorn. Hur underbart? Jag är i full färd med att laga mat medan min halvförkylda sambo ligger på soffan. Det unnar jag han ikväll. Han har fixat med huset i stort sett varje kväll sen vi flyttade in (hyllor som ska upp, saker som ska monteras, borras i väggar m.m). Kvällsmaten blir en favorit- Kassler Bombay. Sist jag skrev det så var det flera som ville ha receptet och vad jag sett nu i efterhand så bjöd jag aldrig på det. Kanske kan lägga upp det sen om ni vill? Jag blir själv ofta inspirerad av maträtter på bloggar så kanske kan jag med bidra med nåt. Vi har ju ofta matschema så säg till om ni vill ha lite "vardagsmatstips" :)
 
Förresten, imorgon ska jag iväg på en grej så håll tummarna för mig. Förhoppningsvis är det nåt jag kan dela med mig av vid ett senare tillfälle :)
Mat, dryck & bak, Ögonlaser på Memira | |
#1 - - evelina:

jag tycker du ska lägga upp hela erat matschema ibland :)

#2 - - Micha:

Åh, då håller vi tummarna imon! Puss

Svar: Puss!!
Erika

#3 - - Anna:

Håller tummarna allt vad jag kan!!
Kram

#4 - - Cain:

Åh, är du nöjd med lasern? Kag är så sugen på att göra en ögonöaser så det nästan killar i magen när jag tänker på det! Men huuu, läskigt.. Det är ju ändå ögonen..

Svar: Cain, jag är SÅ NÖJD! Du kommer inte ångra dig. Jag lovar! Värt varenda öre! Det är inte det minsta läskigt och tycker du det så gör de lugnande tabletterna sitt ;) Kram.
Erika

#5 - - Ulrika, Memira:

Det var så lite så, kul att det var uppskattat! :) Det är vi som ska tacka för att du valde oss!

Svar: Vem annars liksom? ;) Kram och ha en fin helg så hörs vi :)
Erika

Upp