Sista oktober

Tack tack TACK för alla era fina kommentarer. Alltid lika skoj att logga in här och se att så många kommenterar. Ni är verkligen guld ♥
 
Ja nu är bröllopsplaneringen lite smått igång och vi satsar som sagt på nästa år. Blir det allt för mycket med ivf, ev graviditet och grejer så kanske vi skjuter på det ett år till. Har absolut inga problem att gifta mig som preggo men är gärna inte megastor en av de bästa dagarna i mitt liv ;) Känns iaf riktigt skoj att småplanera och prata om det. Ska köpa mig en anteckningsbok som vi kan skriva upp idéer och checklistor i, hihi. Vilken tur att Jon är tillsammans med en tjej som gillar sånt här, för hade han själv planerat det så hade det nog inte blivit så mycket av det ;) Vi kommer inte att ha ett megabröllop för de pengarna finns tyvärr inte. Däremot kommer vi satsa på att göra det fint, romantiskt och med en hejdundrande fest ändå. Med lite hjälp av släkt och vänner kan man nog få till ett minst lika fint bröllop som i det i hundratusenklassen men för en lite billigare slant. Är det nån av er som har bra tips så kom gärna med dem :)
 
Bild från weheartit.com
 
Nu ska min blivande och jag slänga oss i sängen med en film och varsin bit kladdkaka. Mums!
Allmänt | |
#1 - - martina:

Ett tips: pinterest.com
En sida med bilder, bara söka och så poppar det upp massor - både album (boards) och pins :)

#2 - - Magda:

Härligt med planering minns vår planering. Litet enkelt budgetbröllop men vilken fest det blev, minne för livet. Är för trött för att berätta hur vi gjorde för att hålla ner kostnaden men fråga om du vill :)

Skulle behöva komma i kontakt med den som gjort din design, kan du länka till henne igen har problem med min sida och vill fixa till lite.
Kram

Svar: Hon som gjorde min design heter Mikaela och hon finns på hemmapavarangataistan.blogg. Hon är SUPERDUKTIG :) Kram!
Erika

#3 - - Emelie:

Hej vännen! Kommer inte åt mailen härifrån så jag kan inte se om du skrivit. Hursomhelst, när ni är i Malmö, glöm inte att spana in Palm Design! Där är trångt och många klänningar men där finns fantastiska klänningar att hitta :-) Fast själv köpte jag min på nätet, lämnade mina mått och fick den uppsydd. Du kommer vara helt strålande vacker i vilket fall. Nu svamlar jag, måste vara solsting :-) Vi är hemma på tisdag, hörs då. Massa kramar <3

#4 - - Emelie:

Just det, bröllopstips vad det jag skulle ge. Det får du i mailet :-)

#5 - - Jennie:

Ha en alldeles underbar helg i Malmö gumman! O sen skulle jag behöva mitt lock till kameran, kan vi ses någon dag så jag kan få det? Puss!

#6 - - Marie:

Mys! Vi gifte oss i somras, klart bästa dagen i vårt liv!

Svar: Kan tänka mig det :)
Erika

Upp