Till helgen

På lördag åker vi på en miniweekend till Malmö. Två vänner har 30-årspartaj som vi ska på och passar då även på att bo på hotell. Valet föll på Elite Hotel Savoy där vi bodde för två år sen. Det var där Jon sa att han älskar mig första gången ;) En grej vi också ska göra att *trumvirvel* besöka den här affären. Jajemän, brudklänning ska kollas in  och det ska bli så skoj. Vi har smått börjat planera och förhoppningsvis blir det nästa år. Jag har hittat en klänning (tack vare min nya bekantskap Magdalena i Malmö) och den vill jag kolla in. Kanske kanske passar den mig, annars har de säkert mycket annat fint. Jag vet vad jag vill ha: nåt enkelt och romantiskt och som jag känner mig bekväm i. Det ska bli så roligt!
 
Allmänt | |
#1 - - Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen:

Låter som ni har en rolig helg framför er och vad spännande med bröllopsplaner :). Kramar

#2 - - Emma Vuckovic:

Åh så mysigt att bo på hotell (å så gott med frukostbuffé) Kul med bröllopsplaner =) Är ju så kl att fantisera/dagdrömma och planera =)
Kram

#3 - - Linda:

Härligt med hotell:) Man behöver lyx i vardagen:) Härligt med framtida planering med:)
Linda :)

#4 - - Magdalena :

Åh vi kör med Elite Park i Växjö hihi!!! Du får visa upp min bild på klänningen i affären så vet dom vilken den är. Kramar

#5 - - Mikaela:

Å... så mysigt att planera bröllop. Jag kommer ju gå galen den dagen vi ska styra upp vårt. De finns ju så många detaljer att bry sig om. KRAMAR!

PS. Nu kan du vinna presentkort på 300,- Från PartyTajm, Produkter från Bambino och en FrozzyPack från Pappaprylar inne hos oss...http://hemmapavarangataistan.blogg.se/category/tavlingar.html

#6 - - Lizas Lantliv:

Åh va kul!! =)
Inget datum spikat än då..?
Precis så där kände jag oxå, föll för den andra jag satte på mig!

Kram Liza

#7 - - Kakan:

Åh, vad spännande!! Ta oxå en tur till Palm Design! Där hittade jag min klänning & det var love at first sight som du vet! :)
Knepet är att kunna se guldkornen som gömmer sig bland allt strass & glitter. & de var duktig & kompetenta där oxå!
Vill höra allt sen. Ha en supermysig helg!
Puss puss

#8 - - Magda:

Elite Savoy bodde vi på nu sist :) Själv gillar jag och prova nya hotell varje gång men det har nog med mitt yrke att göra.
Mysigt med bröllopsklänning själv hyrde jag min tänkte att jag ska inte gifta mig mer och då hade jag inte velat ha samma ändå så hyra en va det bästa alternativet för mig :) du Kommer säkert bli jättefin. Kram

#9 - - Anna:

Å vad roligt att kolla brudklänning! Lyllo!
Vi ses ju snart, ska bli jättemysigt.
Kram

#10 - - Micha :

Åh då ser vi fram emot bröllop nästa år :-)

#11 - - Jennie:

Säger som Micha, vi ser fram emot bröllop nästa år :) Och jag håller mitt ord gällande "du-vet-vad" då! Häftigt att testa bröllopsklänning, undra om man kommer att göra det någon gång :) Puss o Kram!

#12 - - Thilda:

Åh va roligt att få börja planera inför bröllop!! Lycka till med klänningstestandet! :) Kram

#13 - - Marie:

Åh, vad kul att få titta på brudklänningarna! Hoppas ni får en bra helg!

#14 - - Anne:

Hoppas ni får en jättehärlig helg i Skåne! Synd att vi inte hinner ses den här gången. Spännande med bröllopsplanerna, vill höra mer om det sen! Många kramar!

Svar: Ja det va synd att vi inte hann ses. Men till jul :)
Erika

Upp