Ett babynest gjort av kärlek

Tänk vilka bekantskaper man kan träffa genom bloggvärlden. Har tidigare berättat om min fina bloggvän Tessa i Eskilstuna som väntar sitt andra barn bara ett par dagar efter mig. Hon var en av de första jag berättade för om vårt lilla mirakel och hon har varit ett oerhört stöd genom oroliga dagar den första tiden. Nu har hon, den söta pärlan, sytt ihop ett babynest till lilleman. Hon gjorde ett så fint till sin bebbe och när jag frågade lite försiktigt om hon hade lust att göra en till mig med så var det absolut ingaq problem. Tack fina du! Babynestet kommer passa såå bra till vår lille herre och jag är tacksam att vi slipper slänga ut närmare en tusing för nåt som ändå inte hade varit lika fint :) Nu får dessutom lilleman ett näste som är gjort av kärlek ♥ 
 
Till lilleman | |
#1 - - Christel:

Så fint =)
och tänk vilka fina vänner man kan träffa i cybervärlden =)

#2 - - Garnstump (Madeleine):

Fint :)

#3 - - Madde:

Jättefint! :)

#4 - - Malin:

Ååh helt ljuvlig!!! Något sådant tänkte jag ev skaffa till bebis också, får spana på det. Men säkert svårt att hitta en så fin!

Ha en bra dag vännen min! Ska läsa din krönika idag :-)

Kram!

#5 - - Karin:

Åh fint! Har också "beställt" ett babynest från dom som har och kan hantera symaskin ;) (mamma och mormor) Hittade en blogg som (finns säkert hundra beskrivningar) beskrev hur man kunde sy ett eget =)

#6 - - Denise - Mamma till Noah!:

Åh vad fint det va=)

#7 - - Linda:

Jättefint! Jag kikar också runt då jag bestämt mig för en sådan! :) De verkar supersmidiga och bra att ha!

Svar: Jag tror med de är praktiska :) Tror min kommer med posten idag :)
Erika- med lilleman i magen <3

Upp