NEXT

Madde visade mig en sida med ursöta bebiskläder igår. Det är en engelsk sida men med gratis frakt. Bra priser och snygga kläder. HÄR hittar ni den. Kläderna nedan är jag sugen på att klicka hem men får nog visa mannen först :)
 
 
Godmorgon! Eller god förmiddag är det kanske :) Efter att Jon stack iväg vid fem-tiden så somnade jag som tur var om. Vaknade strax efter nio och känner mig hyfsat utvilad. Idag är det söndagsutflykt med mamma och pappa som gäller. Vi ska på loppis till Tyrolen och jag är laddad till tusen för att hitta skatter. Det är skönt med en renoveringsfri dag och om inte annat så gör det gott för Jon. Vad hittar ni på idag? Har ni fint väder?
Till lilleman | |
#1 - - Magdalena:

Vi har köpt fina pyjamasar och lite annat i Next butiken :) dom har så jätte fina killkläder!! Idag sitter jag i solstolen och bara njuter, planera lite penséer i krukor. Hoppas du hittar massa roliga fynd. Kramar!!!

#2 - - Theres:

Superfina kläder, de längst upp till vänster är ju perfekta sommarkläder :)

#3 - - Sara Ekman:

Åh så söta kläder :)

#4 - - Malin S:

Finns butik i Stockholm också ;)
Livsfarligt att det är gratis frakt för det är så lätt att klicka i massa fina kläder i varukorgen ;) Älskar Nexts kläder - Wilma har en hel del därifrån!

#5 - - ANNA:

Vi har bara vart en gång på föräldragrupp än så länge på men vi ska gå 5ggr totalt. Första gången var det lite presentation och så kollade vi på avslappningsövningar. Tyckte det va jättekul att träffa alla andra blivande föräldrar :) vi är 8 st par med blandade åldrar så förhoppningsvis träffar man någon/några man kan fortsätta umgås med efter kursen :) Vilka söta kläder du har hittat! Den sidan ska jag nog också

Upp