Nervositet och tips

Måste bara tipsa om den här superbra produkten från MaryKay. En läppmask som man applicerar på läpparna och låter sitta 1-2 minuter och sen tar bort det med en våt pad. Läpparna blir superlena och den gör underverk för mina nariga vinterläppar. Tillsammans med läppbalsamet från samma märke så är det helt klart ett vinnande koncept :) Budade hem detta billigt billigt från Tradera.
 
Gokväll fina! Vi har precis ätit middag och jag sitter och gruvar mig inför den lilla operationen imorgon. Halv tolv är det dags och jag mår illa av nervositet. Fan vad allt ska jäklas! Får inte äta nåt efter tolv inatt heller så jag kommer vara dödens hungrig eftersom jag är van att småäta varannan timme nu när jag är gravid. Åå snälla håll tummarna för mig att det går bra. Vill bara att allt detta ska vara över nu så jag endast kan njuta av graviditeten och lilla/lille bebeisen i min mage. Tror förresten att jag kände en liten spark nu ikväll men är inte säker. Är så svårt att avgöra om det är bebisen eller tarmarna, hihi.  Åå vad jag längtar tills jag känner de dagligen ♥
Gravid, Mode & skönhet | | 6 kommentarer |

Volang & spets

Var inne på HM:s hemsida och surfade lite och hittade denna bedårande klänning. Ett tips till er ickegravida kanske? För mig är det nog ett dumt köp eftersom jag börjar få lite omfång och nog inte kan använda den så länge till, hihi. För 349:- är den din!
 
Mode & skönhet | | 5 kommentarer |

Händelserik onsdag

Kom hem från jobbet lite tidigare idag med pga ännu ett läkarbesök. Har tid för en liten operation på fredag och hade förberedelsesamtal för det idag. Inga konstigheter alls och väljer att inte gå in mer på det. Efter fredag kommer förhoppningsvis allt bli bra och jag hoppas på att det bidrar till att jag kan göra mig av med en tung sten som bara sabbar mitt välmående. Lite läskigt är det men fixade jag en ögonlaserbehandling (som för övrigt inte var läskig alls i slutändan) i somras så ska jag nog fixa det här med! Bit ihop nu, Erika!
 
När Jon kom hem hade han med sig *trumvirvel* SUSHI. Å gudars så gott det var! Njöt av varje tugga :) Beställde Mama-varianten på Moshi Moshi och den var såå god. Får allt bli den fler gånger. Nu ikväll har jag haftt två långa telefonsamtal. Ett med bästis och ett med brorsan. Känner att ögonen börjar klippa och gissar på att det blir sängen relativt snart. Kram!
 
Just det ja, extravisningen av huset ställdes in idag och den blir av nästa vecka istället. Men på fredag är det ytterligare en och så har vi som sagt huvudvisningen på onsdag. Kom och köp!

 
 
 
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp