Händelserik onsdag

Kom hem från jobbet lite tidigare idag med pga ännu ett läkarbesök. Har tid för en liten operation på fredag och hade förberedelsesamtal för det idag. Inga konstigheter alls och väljer att inte gå in mer på det. Efter fredag kommer förhoppningsvis allt bli bra och jag hoppas på att det bidrar till att jag kan göra mig av med en tung sten som bara sabbar mitt välmående. Lite läskigt är det men fixade jag en ögonlaserbehandling (som för övrigt inte var läskig alls i slutändan) i somras så ska jag nog fixa det här med! Bit ihop nu, Erika!
 
När Jon kom hem hade han med sig *trumvirvel* SUSHI. Å gudars så gott det var! Njöt av varje tugga :) Beställde Mama-varianten på Moshi Moshi och den var såå god. Får allt bli den fler gånger. Nu ikväll har jag haftt två långa telefonsamtal. Ett med bästis och ett med brorsan. Känner att ögonen börjar klippa och gissar på att det blir sängen relativt snart. Kram!
 
Just det ja, extravisningen av huset ställdes in idag och den blir av nästa vecka istället. Men på fredag är det ytterligare en och så har vi som sagt huvudvisningen på onsdag. Kom och köp!

 
 
 
Allmänt | |
#1 - - Marie:

Det kommer gå bra, och tänk vad skönt sedan när det är gjort. Allt sånt som man gruvat sig för kan man känna sig så nöjd med sedan när det är klart. Kram och sov gott!

Svar: Ja jag försöker tänka så och förmodligen kommer jag tycka efteråt att det inte va nåt alls att oroa sig för. Men det är hemskt jobbigt nu innan :S Kram!
Erika

#2 - - Micha:

Kram på dig! Jag håller tummarna att det går bra på fredag vad det än är. Puss!

Svar: Tack gumman! Glömde maila dig om försäkringen. Vi kanske kan ringas nån kväll och tjöta lite? Puss!
Erika

Upp