Jag är igång!

Kvällen har bjudit på ett riktigt skönt väder med frisk luft. Åskan gjorde verkligen sitt idag. Lilleman och jag utnyttjade läget och drog ut på en efterlängtad pw medan Jon monterade en badrumsfläkt på övervåningen. Jag känner mig mycket piggare nu men vill ändå inte gå ut för hårt. Men enligt Olgas bok så är det okej med lite längre barnvagnspromenader nu (dagens blev ändå bara på strax över halvtimmen). Dessutom är det fritt fram att börja med första delen av styrkeövningsrna. Det är lättare övningar som koncentrerar sig på bålen. Så de tänkte jag börja med snart. Kanske redan imorgon? På tal om imorgon så ska jag på återbesök till förlossningen. Nu hoppas jag att allt är läkt som det ska. 
 
 
 
Träning & hälsa | | 3 kommentarer |

Från lite ljus, till hemsk grön, till väldigt mörk :)

Det blev lite stressigt i morse till frissan (amning tar tid!) men jag hann och klev in på salongen en minut över nio. Ändå ganska bra för att vara småbarnsmamma väl? Jag är såå nöjd med min nya frilla! Det blev mörkt brunt med lite rött i. Känns lite ovant nu men tror nog jag kommer vänja mig. Jag trivs ju i mörkare hår! Håret kapades en rätt så bra bit med och nu är det en page med lite kortare där bak och längre framtill. Gillar ni det?
 
Som vanligt blir jag urkass på foto men här har ni iaf min nya frilla :)
 

Här i Gemla har det dragit över ett regn- och åskoväder och nu verkar det komma lite till. Så skönt att det rensas upp tycker jag! Vi har en hemmamysdag med lite småfix. Lilleman ligger för tillfället och snusar gott medan hans föräldrar pysslar med än det ena och än det andra. Var på BVC idag och knodden kan nu stoltsera med 4020 g och 54 cm. En redig bit blir det av den lille mannen. 4 veckor blir han imorn ♥
Mode & skönhet | | 23 kommentarer |

Kusinmys

Idag har Pia och Arvids kusiner varit här. De hade med sig både lunch och fika. Det uppskattades av de trötta småbarnsföräldrarna ;) Så tack!! Mycket bebismys blev det, varvat med massa prat och skratt. Lilleman har haft en av sina sovdagar och har i princip sovit hela eftermiddagen och kvällen. Hoppas han vaknar snart så han inte är alltför pigg inatt, hihi. Innan Pia och barnen åkte hem så plockade de en gryta vinbär till saft. Jag har aldrig nånsin gjort saft i hela mitt liv och blev så sugen på att prova. Imorgon efter frissa och BVC-besök kanske man skulle testa? Det gäller ju att ta vara på alla vinbären innan de övermognar :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp