Lätt-bb

Igår eftermiddag fick vi komma till lätt-bb. Här har vi eget rum med egen toalett och dusch. Personalen är fantastisk och inatt fick vi grym hjälp med amningen. Det går bättre för varje gång men lilleman har inte riktigt fått kläm på det ännu så vi varvar med koppmatning. Mat har jag gott om men han förstår inte riktigt hur han ska få ut det.

Jon är i Gransholm och hämtar vagnen och lite annat. Vi känner båda att det skulle göra gott för oss alla tre att komma ut lite även om det inte blir någon direkt promenad pga min smärta. Får starka värktabletter som hjälper men av de får jag istället magkatarr-attacker. Men jag kämpar på och hoppas att det snart ger med sig.

Vi njuter till fullo av vår lilla prins och förstår inte vad vi gjorde innan han kom. Igår konstaterade vi att vi tre tillsammans är ett jäkla bra team ;)

Arvid, Gravid | |
#1 - - Enfrusdagar:

Grattis till er son! Underbart att höra att ni mår bra. Det löser sig säkert med amningen snart. Att ha en pappa till hands är guldvärt i början!

#2 - - Madeleine:

Låter underbart! Hoppas du mår bättre snart :) Kram

#3 - - Anna:

Jag förstår precis dilemmat med amningen, hade samma problem. Gott om mat men en liten bebis som inte fattade hur hon skulle få tag om den. Vi fick mycket hjälp på BB och matade med kopp och sked. Det var ändå svårt därhemma men allt löste sig när en kompis tipsade om en såndär amningsnapp i silikon. På femdagarsbesöket på BB var de inte förtjusta i den men Ebba hade ökat jättefint i vikt så det funkade ju, whats not to like?! På BVC fick jag aldrig några negativa kommentarer om den och den var till stor hjälp. Med barn nr 2 gick det bra utan. Ville bara nämna denna amningsnapp som ett litet tips, det är ju skönt att slippa mjölka ur och mata varje gång.
Stor kram!

#4 - - Mamsen:

Erika! Även jag hade amningsnapp när jag ammade dig!

#5 - - Jennie:

Härligt att ni har fått ett eget rum så att Jon kan vara hos er, klart man vill vara ihop den första tiden! Såg barnvagnspremiären på instagram, det såg fint ut :) Ha det underbart! Puss o Kram

#6 - - Camilla ♥ 130510:

Så jobbigt med magen :( Men skönt att få komma ut och kunna ta frisk luft.

Vad heter du på Instagram? :)

Svar: Gikapyan
Erika- med lilleman i magen <3

Upp