Spännande!

Har ni med en lite grå och regnig söndag? Här är det mys och pyssel på hög nivå. Har precis bakat en sats kringlor. De jag bakade sist är redan uppätna, haha. Och det går ju så fort och lätt att få ihop några plåtar. Nu finns det fika för ett helt kompani i frysen. Bra där! Jag har även vilat en del, och läst, och kelat med katterna. Dras med molvärk och i förmiddags gick den berömda "proppen". Visst, det kan ta dagar innan nåt startar men nu vet man iaf att nåt är på gång. Spännande är det minst sagt och jag är laddad! ;)
 
 
På vår altan har vi den mest underbara rosenbusken jag nånsin skådat. Den klättrar över spaljen och luktar så otroligt gott. Får nog ta in en kvist minsann!
Gransholm- TRÄDGÅRDEN, Gravid | |
#1 - - Magdalena:

Åh sååå spännande jag tror lilleman kommer på tisdag, för min gick på lördan och vattnet på måndag sen proppade han ut tisdag!!! Kramixar 💗

#2 - - Malin -Änglamamma och gravid:

Åå vad spännande! :)

#3 - - Linda:

Vad spännande, nu är det nära! Lycka till med allt :) Jag längtar o längtar.. Kram

#4 - - Anna:

Heja heja! Snart är han här! Lycka till! :)

#5 - - Hanna:

Härligt!!
Snart har ni bebis A hos er, mys!!
Kram

#6 - - Tessa:

Vad spännande :D!!! Hoppas det väljer att dra igång ordentligt nu så inte det bildas någon ny slempropp. För nu tycker jag att bebisarna kan komma ut!! :D

Minns att min slempropp gick uppe på förlossningen, det var den vidrigaste, brunaste slemsörja man kunde tänka sig! Men jag var så fascinerad över den att jag slängde upp megablöjan man har på förlossningen framför Jonas och ville dela min glädje. Hahahaha han var inte lika impad som mig över det där slemmet, hahaha!

Håller tummarna för er <3 <3

Svar: Haha jag var tvungen att visa för Jon med :) Det MÅSTE vara den som går för det slutar liksom inte. Men, det kan ju dröja dagar ja tom en vecka tills det är dags ändå väl?
Erika- med lilleman i magen <3

#7 - - Emma:

Spännande..all lycka. Nu kommer han snart till er.

#8 - - Karin:

Spännande.. jag trodde jag började sippra vatten när min släppte.. det kom liksom inte i den form som jag trodde att den skulle komma i ;) men sen tog det ju bara sisådär 15 timmar tills vattnet gick och ca ett dygn innan vi var inne på förlossningen :) så det kan ju vara grejer på gång! Men det kan ju dröja med.. bara hänga på, vänta och se ;)

#9 - - Helena:

Åh vad spännande! Efter att proppen släppte hos mig tog det 15 timmar till dottern föddes, så det kan ju gå snabbt :) Kram på er!

#10 - - Ulrika:

Åh så spännande...kommer titta in här många gånger per dygn nu, ha ha! (Som om jag inte redan gör det...;-)) Min gick vid sextiden på morgonen och Celine föddes 19 på kvällen, så heja heja heja!! Stor kram o lycka till❤❤❤

#11 - - Anne:

Ojojoj! Spännande minst sagt! Längtar efter det där sms:et...:)

#12 - - Tessa:

Svar: Haha, Jon kanske blev mer impad än vad Jonas blev ;)? Ja det är ju så olika med slemproppen, för vissa drar det ju igång ganska omgående efter den har gått medan för andra kan det tom ta sån tid att det hinner bildas ny slempropp. Men jag håller allt jag har för att det är på G för er nu!! Guuuud så spännande, kommer klicka in här typ stup i kvarten nu för att se om det uppdateras något haha..!

Kom nu lille A! <3

#13 - - Linda:

Min slempropp "kom ut" när vattnet hade gått. Så olika hur förlossningen startar :) lycka till när det är dags! Kram

#14 - - Johannanna:

Åh spännande:) Max kom ett dygn efter att den släppte och Freja ett halvt dygn:)

#15 - - Jill:

Ååååå snart kommer han!!!!! :-) can't wait!!!

#16 - - Mamsen:

Tack för titten av huset. Babsan och Charlie blev imponerade.
Och, som du verkade så tror både hon och jag att nåt är på gång nu. Kramar i massor och vi väntar på telefonsamtal!

#17 - - Anna:

Åh va spännande :) Isabel kom dagen efter min propp gick så nu ska du se att det inte är långt kvar! Håller tummarna för er :)

#18 - - Madde - Mamma till Liam:

ÅÅÅHH så spännande!! Nu är det verkligen inte långt kvar:)
Jag har ingen aning när min propp gick, antagligen så gjorde den väl det under förlossningen:)

#19 - - Karin j:

Åh verkligen spännande! Massa lycka till nu :) kram

#20 - - Theres:

Du gör helt rätt i att vila, passa på medans det finns tid :) tror det är kroppens sätt att förbereda sig för det som komma skall. Har mannen semester i samband med pappadagarna? Vi gjorde så och det var mysigt att få vara hemma tillsammans och bara få vara och lära känna nya livet :) <3

#21 - - Patricia:

Hoppas för din och Jons skull att det sätter igång! Min propp gick två veckor innan jag blev igångsatt!
Men den där olustiga känslan du känt tycker jag säger mer än slemproppen! Vila och sov och ladda med kolhydrater! Håller tummarna att lille A kommer ut snart!!

#22 - - Tilda:

Spännande! Önska er lycka till när det väl sätter igång! Mysigt att ni få er lille kille snart hos er :) kram

#23 - - Susanne:

Spännande!! Lycka till nu!!

#24 - - Malin:

Ååååh vännen min, vad spännande!! Snart är han här!! Jag märkte också av när min "propp" gick med Livan, gud vad spännande... nu blev jag helt till mig, minns så väl hur det kändes :-) För oss gick den på onsdagen och på söndagen var hon här :-)

KRAM och stort lycka till!!! <3

#25 - - Camilla ♥ 130510:

Åh så spännande :D För mig gick "proppen" dagen innan ;)

#26 - - Sara Angeskog:

Lycka till kära du.
Min propp gick några dagar innan men något är ju på G!!! Och precis de du känner är ju bra tecken. Va stark. Du har fina Jon vid din sida. Och trots all smärta som väntar är betalningen ni får värd alla miljoner på denna jord. Sköt om Er sista dagarna/timmarna. Ät något gott och pussa gubben. :)

#27 - - Micha:

Spännande!!! Vi håller tummarna att han kommer snart & att allt går bra! Stora kramen till er båda (eller alla tre?!)!!!

#28 - - Ulrika:

Känner på mig att det är något på gång idag, en känsla jag inte kan skaka av mig... ;) Det skulle ju bli en julibebis och idag är det juli! <3<3<3 Kram

Upp