Ljust & fräscht!

En lång renoveringsdag blev det idag. Kom hem för en liten stund sen. Men massa har vi fått gjort och då har vi även hunnit med besök av både Tette & Sleggan och Jennie, Petter & Billie. Trevligt trevligt! Pappa kom ut på förmiddagen och började på sovrummet. Nu är alla lister där nere och väggar slipade och spacklade. Jon och jag har målat taket i vardagsrummet och väggarna i matrummet. Imorgon tänker vi inte ställa klockan utan passa på att sova ut sista påsklediga dagen och så drar vi ut till huset när vi ätit frukost i lugn och ro. Här kommer ett gäng bilder!
 
Är det såhär det ska va?! Att den ena bara tittar på! Hehe ;)
 
Mina två favvokillar!
 
En liten sneakpeak av sovrummet
 
Medan karlarna jobbade på så fixade jag ett mini-påskbord :)
 
Våra grannar har både hästar och getter. Mysigt!
 
Huset i vårskrud
 
Vi fick finfrämmande..
 
.. som hade med sig smaskigt fika :)
 
Billie-Bus!
 
Det blir ljust och fint!
 
Avslutar med ett vårtecken :)
 
Nu ska vi ha myskväll. Men känner jag oss rätt så somnar vi tidigt ikväll med, haha.
 
 
 
 

Påskdagen

Godmorgon du soliga dag! Idag kanske vi kan dricka förmiddags- och eftermiddagskaffet på altanen ute vid huset? Hörde det ryktas att Jennie med familj kommer på besök så det skulle vara mysigt :) Annars är vi lite sena här idag eftersom klockan vreds fram. Men å andra sidan har vi ingen tid att passa ikväll så vi kan vara där ute länge. Förresten så ska vi *bambambam* äntligen måla idag. Ja, eller Jon ska. Under tiden ska pappa och jag ta ner lister och spackla i sovrummet däruppe. Tanken var att vi inte skulle börja med nästa rum förrän det första är klart (så inte Arga snickaren skulle kunna bli arg på oss, höhö) men eftersom vi bara har en roller så passar det bra. Sen måste vi ju utnyttja pappsen, ni vet slita ut en generation i taget ;) Riktigt skoj nu när man ser ljuset i tunneln med vardagsrummet och det ska bli så skoj att bara kunna inreda där sen :) 
 
Nähä, dags att göra sig klar!
 
Lite påskkänsla är det iaf här hemma :) Påtal om påsken förresten så köper vi med oss påskmat ut idag. Ägg, prinskorv, sill och janssons- Mums! En flarra påskmust slinker nog också ner, haha.
 
Allmänt | | En kommentar |

Med slipdamm i håret

Idag har vi verkligen inte legat på latsidan minsann! Jon har satt dit de nya omfattningarna till fönstrena och jag har putsat taket från spackelskarvar. Jobbigt för armarna vill jag lova. Däremellan har vi hunnit med både förmiddagsfika och lunch (hade med oss mat från igår hos mamma och pappa och det var lika gott idag vill jag lova!). Jag tog även en liten lur med kissarna mitt på dagen så totalt utarbetad är jag inte. Men trötta är vi såklart och jag gissar på en tidig kväll ikväll med. Inatt ska väl dessutom klockan vridas fram? Nu ska vi dock iväg på påskens andra kalas, denna gång hos Jons mormor. Sen imornkväll och måndag kväll har vi inget planerat och det ska bli så skönt att inte behöva passa någon tid och bara kunna ta det lugnt när vi kommer hem från huset.
 
Upp