En bra eftermiddag trots allt

Vi har haft en mysig eftermiddag och tidig kväll trots Tusse-bekymmer. Han verkar ha kommit till ro inne i badrummet och är nog rätt så trött efter dagens bravader. Vi är inne hos honom emellanåt och pratar lite med han så han inte tror att vi övergett honom. Imorgon ska han få komma ut i resten av huset men utomhus får han först gå på söndag. Åå jag håller tummarna att det inte är ringorm. Varken svärfar eller någon annan har fått det så förhoppningsvis är det bara ett gammalt bett han har. Lilla killen ♥
 
Vi har suttit en del på altanen i eftermiddag men även fått lite småsaker gjort. Tex så är lillemans rum nästan klart nu och tavellister har blivit uppsatta. I helgen ska vi hålla oss inne (ska ju tydligen bli regn) och småpula med än det ena och än det andra. Jon vill fixa lite i köket men det är inga tunga grejer kvar och det är skönt. Kakelsättaren var här idag och det blir så in i bombens snyggt. Längtar tills jag kan visa er :)
 
Resten av kvällen blir lugn. Vi ska precis lägga hamburgare på grillen som vi ska avnjuta framför en film (haha vilka filmfantaster vi är!). Imorgon ser vi båda fram emot sovmorgon och lång frulle innan vi kickar igång dagen. Trevlig fredagskväll på er!
 
Vi tog en liten runda i trädgården innan och till min stora glädje såg jag att morötterna äntligen börjar titta upp. Rädisorna frodas för fullt och har växt på bra. Om jag orkar i helgen så ska jag sätta mig i landet och rensa bort lite ogräs och gallra. Åå så skoj det är med egen stor trädgård!
 
 
Allmänt | | 4 kommentarer |

Stackars Tusse!

Känslig som jag är så grät jag hela vägen hem från veterinären. Tusse var tvungen att helrakas då de misstänker ringorm. Inget farligt men en svampinfektion som isf måste behandlas. Han ser ut som en nakenkatt och jag tycker så himlans synd om honom. Veterinären intygade att pälsen kommer snabbt växa ut och kommer bli så fin så. Tusse är dock ganska förvirrad efter den lugnande sprutan och läcker både lite kiss och dräglar. Vi har han inne på toaletten tills han mår lite bättre, Ut får han gå först om två dagar då han är känslig för sol och värme nu. Vi släppte in Missan till han så hon fick se att han var hemma igen och hon blev helt annorlunda. Kände inte alls igen honom och morrade mot han. Till slut sprang hon bakom badkaret och satt där tills vi fick ut henne. Jag, min hönsmamma, ringde såklart veterinären och frågade om detta men det var helt normalt eftersom han luktar annorlunda och dessutom inte ser ut som sig själv. Så för Missan är han en helt ny katt sålänge. Usch det gör ont i mitt hjärta att se han såhär (även om han inte lider enligt veterinären) och jag blir även lite frustrerad att han är i det här skicket.
 
Är det Tusse eller fick vi med oss en nakenkisse hem?
Allmänt | | 7 kommentarer |

Ray-Ban / Erika

Jag behöver ett par nya solglasögon. Och helst ett par "riktiga" denna gången. Såg inne hos Malin att hon hade köpt ett par Ray-Ban som heter just Erika i modellen. Ett tecken kanske? ;) Tycker modellen är riktigt fin och inte sådär klumpiga. Dock tycker jag det är mycket pengar för ett par solisar men å andra sidan så har man ju de lääänge (OM de inte går sönder vill säga). Kanske borde jag slå till i present till mig själv? En sån där vänta-barn-present, hihi. Jon- *hint hint*!!
 
Mode & skönhet | | 8 kommentarer |
Upp