En tur till barnakuten

Usch och fy vilken eftermiddag det har varit. Lilleman började kaskadkräkas som en tok vid 17-tiden och mådde väldigt dåligt. Han hulkade och grät om vartannat. Eftersom han blev likadan förra söndagen när han fått gröt så kopplade vi ihop ett och ett. Ringde till barnakuten eftersom vi blev så oroliga för honom och hans allmäntillstånd. De bad oss komma in. Vi hade tur som fick träffa en superbra barnläkare samt att en allergiläkare hade bakjour. De misstänkte allergi mot havre eller vete och att han fick en allergisk reaktion av gröten. Prover togs (uschuschusch vad ont det gjorde i mig när han skrek när de bokstavligt talat fick trycka ut blod ur hans finger) och de har skickats på analys. En allergiläkare kommer ringa oss om ett par tre veckor när proverna är klara och en dietist kopplas in. Nu i efterhand är jag bara så tacksam över min nojjighet och att vi ringde barnakuten i tid. Nu är gröt bannlyst tills vidare och allt annat innehållandes havre och vete. Som tur är så är det inget av det i ersättningen så det är okej att ge, samt smakpuréer. 
 
Lilleman är just nu sitt vanliga pigga jag och har fått både bröstmjölk och ersättning som han fått behålla. Var säkert både törstig och hungrig stackarn. Vi misstänker dock att sockerlösningen han fick vid provtagningen gör sitt angående piggheten, hihi. Lilla älskling vad du skrämde mamma och pappa ♥
 
 
Arvid | |
#1 - - Garnstump (Madeleine):

Stackars liten <3

#2 - - Kakan:

Usch! Stackars lille Arvid! Tur att han är piggare nu & under utredning.
Det finns ju både majsvälling & risgröt så han kan ju fortsätta äta det trots allergi. Dock kan de göra honom lite förstoppad så plommon är att rekommendera! ;)
Puss

Svar: Ja vi får nog ett helt gäng alternativ om det är så att han är allergisk mot gröten. Får se vad dietisten och läkaren säger. Trist är det i vilket fall :( Puss!
Erika- mamma & fru

#3 - - Madde-mamma till Liam:

Usch stackarn!! Tur att ni fick bra hjälp!puss

#4 - - Anne:

Usch! Förstår att ni blev oroliga! Vad bra att de kollar upp honom så att ni vet hur ni ska gå vidare. Hoppas han slipper må dåligt fler gånger! Kramkram!

Upp