Kalaslördag

Hemkomna efter en trevlig kväll hos Jons bror som fyllt år. Den här gången var vi de första att lämna kalaset. Lilleman är inne i en period där han har lite svårt att komma till ro. Speciellt när han ska sova. Känslig för höga ljud och starkt ljus. Så vi åkte hem så han fick nattas hemma. Nu sover han sött och vi ska nog snart joina han.
 
Hallen har vi kommit en bra bit med och när Arvid och jag kom hem från stan idag så hade Jon hunnit sätta upp dörrfoder och målat taklister. Sen satte vi tillsammans upp hatthylla, skohylla, bänk och spegel. Nu ska vi bara hitta nån form av hörnhylla som vi kan ha modem och annat "nödvändigt" på. Ingen panik alls med det men vi kan nog båda instämma med att det ska bli skönt när allt är klart :)
 
Vi har valt skohylla, hatthylla och bänk ur samma serie, Tjusig, från IKEA. Känns både "rent" och stilrent. Ni ska få se mer när vi är klara. Plus att det blir mycket bättre bilder i dagsljus.

 
Nähä nu får det nog bli sängen. Imorgon är det söndag och det innebär dator- och mobilfri dag för mig som ni vet :) Kanske dyker det upp något tidsinställt inlägg. Annars hörs vi igen imornkväll när lilleman somnat eller på måndag. Kram!
Upp