Stadshäng med julklappsshopping och liten olycka

Haha det är verkligen inte lätt att få till en bild på mig och lilleman tillsammans ;) Men spegeln (som jag för övrigt knyckte hos mamma och pappa, hihi. Tack!) ovanför skåpet i vardagsrummet är till lite hjälp iaf!
 
Heeej fredagsmys! Vi ska alldeles strax sätta oss och äta fredagsmiddagen som legat i marinad över natten. Hoppas på att den är god. Luktar i vilket fall fantastiskt på spisen. Jon är uppe och nattar lilleman som var väldigt trött nu efter en heldag på stan. Det hände en liten olycka när jag skulle byta blöja på Arvid på ett fik i stan. Han rev upp ett par fingrar på en skruv vid skötbordet och blodade en del. Jag fick nästan smått panik och kände mig som världens sämsta mamma som inte hade bättre uppsikt på hans små tassar. Blod hör dessutom inte (tack å lov!) vanligheterna att se på sin lilla bebis. Vi hade BVC precis jämte så jag stack faktiskt in och bad vår sköterska kolla upp det. Hon tvättade av fingrarna och så fick han ligga inlindad med lite papper runt om. Alltså inte värre än så men usch vad ont det gjorde i mig. 
 
Nähä, maten är klar och en film är redo att sättas igång. Nu är det fredagsmyyys! Kram till er alla ♥
Arvid | |
#1 - - Rebecca&Mathias:

Så fin bild! :) Hoppas du får en trevlig helg! :)

#2 - - Mamsen:

Åh min lille Bisse Bus, det var nog inte så farligt. Värst för lilla mamma, puss!

#3 - - Emelie:

Han är så söt er lille Arvid!

#4 - - Molle:

Hej! Har kikat in på din blogg då och då sedan...länge! Du verkar vara väldigt orolig och ängslig (no offence, det är jag också), upplever du att det har blivit värre sen du fick barn? Låter du dig vara det, eller försöker du stävja det? Själv har jag försökt att coola ner mig, mest för att inte oroa mina barn. Vet inte om jag lyckas så bra dock...

Svar: Jo jag är tyvärr en ganska ängslig person. Ett fint arv från mamma och mormor, haha. Men tycker nog ändå jag blivit lite lugnare på den fronten. Sen går det klart upp och ner. När det gäller Arvid så oroar jag mig otroligt. Han är ju det finaste jag har och är än så länge väldigt försvarslös. Dock så vill jag inte överföra min ängslan på han så jag jobbar på det. Jag hoppas att lilleman får Jons starka och trygga psyke, haha.
Erika- mamma & fru

Upp