30 dagar

Igår var sista dagen på fitnessfighten och jag kan ju erkänna att jag inte var supersugen på att väga och mäta mig idag. Har, iaf de senaste dagarna, absolut inte levt enligt kost- och träningsschemat utan istället ätit det jag kunnat och varit sugen på. Mycket glass och godis med andra ord. De två första veckorna gick jag in stenhårt och åt exemplariskt och rörde på mig varje dag. Sen kom bröllopet/dopet och den helgen hade jag redan bestämt mig för att få äta av både smörgåstårta, tårta och dricka lite vin. Den sista veckan i oktober har jag fuskat en del men ändå fortsatt röra på mig och jag har även köpt mig ett träningskort och varit och styrketränat ett par gånger. Sen kom den här nedrans halsflussen och förstörde :( Nu har jag träningsförbud tills penicillinkuren är uppäten enligt läkaren. Vilket jag såklart förstår, jag är ju inte dum (haha). 
 
Fitnessfighten har iaf gett mig en ordentlig spark i ändan och de dagliga powerwalksen är numera ett beroende, ett nyttigt sådant, och styrketräning är ju faktiskt kul. Nästa vecka är jag uppsatt till ett nybörjarpass crossfit på gymmet men det kommer jag nog inte kunna vara med på. Ska i vilket fall som helst dit och titta så jag har ett litet hum om det. 
 
Jag kommer inte att lägga upp före- och efterbilder här (lite för privat känner jag) men kan ändå dela med mig av resultaten:
 
  • Vikt: -1,8 kg (har varit mer men jag får ju gå dagens vikt. Hade jag inte förätit mig så de senaste dagarna så hade nog viktminskningen varit högre).
  • Midjemått -3 cm. Känner mig ändå nöjd med det eftersom jag fuskat en del.
  • Har inte tagit någon vilopuls idag (känner att det värdet inte skulle vara rättvist iom sjukan, men med en vilopuls den 1 oktober på 56 slag så får jag ändå vara nöjd :))
 
Nu är önskan/målet att bli stark. Känner inte att varken vågen eller måttbandet visar för mycket (trodde aldrig jag skulle tänka så, hihi) utan nu vill jag bli smidig, fast och bygga lagom med muskler. Ska bara bli frisk först :)
 
En hemsk bild från gymmet i fredags. Gillar iaf att jag fått en midja ;)
 
 

Sentimental

Gokväll från sjukstugan! Tyckte innan idag att jag mådde lite bättre men nu inser jag att det var iprenen som talade. Strax efter vi kom hem till huset (strömmen är tillbaka!) så började jag må skit igen. Tog ett varmt bad och ännu en ipren. Har så sjuuukt ont i halsen och nu även i nacken. Måste legat konstigt inatt. Blir nog sängen snart. Får hoppas att jag mår bättre imorn.
 
Men det var inte detta jag skulle skriva om utan jag sitter här och är lite blödig och tårfylld. Läste det HÄR inlägget jag skrev i juli förra året. Då droppade jag för er att vi försökte bli med barn men att det gick lite trögt och att vi satt i kö till ivf. Läste igenom alla fina kommentarer jag fick och jag fick tårar i ögonen av varenda ord. Tänk, nu sitter vi här i soffan med den finaste knodden i världen och jag blir så lycklig varje gång jag kastar ett öga på han. Vi behövde ingen ivf utan vi blev spontant gravida och fick plusset på stickan två dagar innan kallelsen till ivf-kliniken kom. Helt otroligt och helt fantastiskt! Vi är så tacksamma för vår fina pojk och att det var just han som kom till oss ♥ 
 
 
Arvid, Vår längtan | | 4 kommentarer |

Jag lever!

Usch det har varit ett par hemska dygn. Halsontet jag kände i måndags eskalerade lagom till stormen som kom på besök. I måndags kväll låg jag nedbäddad i soffan under tjock filt, Jons varma fiskestrumpor på fötterna och ipren i kroppen framför hockeyn på tv. I andra perioden gick strömmen. Natten till tisdagen var hemsk och jag hade så jäkla ont i halsen och kroppen. Eftersom strömmen fortfarande var väck på morgonen så beslutade vi att åka hem till mamma och pappa. Jon har varit hemma med föräldrapenning och jag själv är sjukanmäld hos Försäkringskassan. Tur att man kan göra så då jag vete tusan hur jag skulle fixa ta hand om lilleman i mitt skick. Idag hade jag en tid på vårdcentralen och det var som jag misstänkte- halsfluss! Känns ändå ganska bra att det är det jag har för hade det varit virus så hade jag ju inte kunnat få penicillin. Nu hoppas jag att jag känner mig bättre redan imorgon. Men fyy faaan vad hemskt det är med hög feber och det där halsontet. Gör ont varje gång jag sväljer. Jon blir nog hemma imorgon med så jag kan vilavilavila och på fredag hoppas och tror jag att jag är frisk. Eller iaf symtomfri. Nu hoppas jag bara att Arvid inte blivit smittad för det skulle vara hemskt..!
 
I brist på andra bilder så bjuder jag på en från bröllopet (fler kommer, jag lovar!). Frisyren började trilla ner lite framåt kvällen men oj vad fin jag kände mig hela dagen. Älskar denna bilden. En lycklig och härlig stund. Tänk att den fina killen är min man ♥
Allmänt | | En kommentar |
Upp