En ny bättre vardag

Nu är vardagen här igen men ändå lite bättre än tidigare vardagar. För nu är jag fru :) Hjärtat tar ett litet skutt så fort jag ser ringen på mitt finger ♥ Vill passa på att säga tack för alla grattis vi har fått här på bloggen, sms, fb, insta och på telefon. Jag blir alldeles varm av alla era fina hälsningar.
 
Idag är det dags att ta tag i fitnessfighten igen. Har varit ett par dagar med onyttig mat, gotte och utebliven motion. Känner mig helt uppblåst och tung i kroppen men vet att efter några dagar med daglig pw och rätt kost så kommer det kännas bra igen. Tjuvvägde mig innan och har gått ner 2 kg (trots fusk i helgen) så ingen panik här ;) Bryr mig egentligen inte så mycket om vågen utan går mer på måttbandet och själva känslan. Och den känslan har varit och är bra. Tror dessutom att det blir lite lättare att hinna med både pw och styrkeövningarna nu när jag inte har ett bröllop och dop att planera, hihi. För OJ vad tid det har tagit. Men mer om det i ett annat inlägg. 
 
Nu kör vi järnet de två veckorna som är kvar! 
 
Vill bara visa er min fina frisyr jag hade i lördags. Fina Jill gjorde den på mig och jag är så nöjd. Kände mig så fin. Tack igen stumpan för hjälpen ♥
 
 
 
Fitnessfighten 1 okt-30 okt 2013, Vårt bröllop | |
#1 - - Madelene:

Superfin frisyr! Läser gärna mer om planeringen av bröllopet, håller på att planera vårt bröllop i maj och det är ju så mycket att tänka på! :)

Svar: Jag ska se om jag kan tåta ihop nåt :) Vi planerade det ju på mindre än två månader så det var lite stressigt stundtals, hihi. Även om det var ett litet bröllop så blev det ju ändå samma typ av planering. Kram!
Erika- mamma till Arvid <3

#2 - - Johanna:

Jätte tjusigt! Så snyggt med inbakad fläta.

Svar: Ja jag är såå nöjd med frisyren Jill ordnade!
Erika- mamma till Arvid <3

#3 - - Carina:

så fin frisyr! :)

Svar: Taack!
Erika- mamma till Arvid <3

#4 - - Malin-Maria:

Kanonsnygg frisyr!!

Svar: Tack! Ja jag blev såå nöjd!
Erika- mamma till Arvid <3

#5 - - Madeleine:

Så fint hår du hade :)

Svar: Tack Madde! Å min bror som bara trodde jag klippt mig, haha.
Erika- mamma till Arvid <3

Upp