Sötsugen deluxe!

Jag.är.så.jäkla.godissugen!! Vet att det finns en bit mörk choklad i skafferiet och tar snart den. För att stilla värsta suget så sitter jag här med en kopp te och en liten tallrik kvarg blandat med hallon och lite hemmagjord müsli. Egentligen är nog det också big no-no såhär på kvällskvisten men det ger jag blanka tusan i just nu. Går inte in stenhårt i fighten utan har hittat min egna väg. Hoppas det ger nån form av resultat iaf.
 
Ikväll blev det iaf styrketräning i gymmet inne i Gemla. 20 min crosstraining och några armövningar på maskinerna. Känns som att jag kommer ha grym träningsvärk imorn så då borde det ju gett nåt ;)
 
Imorn ska lilleman och jag till Sara och Thor och det ska bli mysigt. En ordentlig pw ska det bland annat bli och det är ju alltid roligare att motionera med en vän än ensam :)
 


Fitnessfighten 1 okt-30 okt 2013 | |
#1 - - Amanda:

Manlever bara en gång, och du är ju redan så himla fin vännen!!:-)
Kram!

Svar: Haha tack men känner mig verkligen inte fin :( Man skulle haft din ämnesomsättning ;) Men du har ändå rätt, man lever ta mig tusan bara en gång och då ska man njuta av det livet med godis! Kram!
Erika- mamma till Arvid <3

#2 - - Anna:

Åh ja.. Då är vi två, äter clementin för att mildra sötsuget, funkar sådär :/ hahaha!

Svar: Haha nä GODIS ska det va! Å alltså jag tänker på en påse godis från Hemmakväll flera ggr om dagen ;)
Erika- mamma till Arvid <3

Upp