Imorgon gäller det!

Start med fitnessfighten imorgon och det känns allt lite läskigt. Hihi. Har nu ätit enligt kostschemat i två dagar och tycker det funkar bra. Men jag är sjukt sötsugen. Tror helt klart det är psykologiskt för sån jäkla sockernarkoman kan jag väl inte vara? ;) Ska bli spännande att se vilka övningar som ploppar upp på min sida imorgon och hur de lagt upp träningen. Kommer jag fixa det? Så länge Arvids förkylning inte smittar mig så borde jag fixa det (och lilleman är bättre idag!). Håll nu tummarna för mig är ni snälla! 
 
Ikväll blev det fläskfilé med pasta, paprika och champinjoner. Pepparcreme på kvarg till det. Mumsfilibabba!!

Måndag

Ny vecka. Vad tiden går fort! Idag jobbar Jon igen och det är tomt här hemma. Vi hade ju turen som hade han hemma nästan hela förra veckan. Men om en timme kommer Minna och Tula så tystnaden håller nog inte i sig ;) Tula har längtat efter att få träffa Arvid så det ska bli mysigt att presentera kusinerna för varandra ♥ Lilleman är fortfarande snorig men har sovit bättre inatt. Dock så är han väldigt tuttig och har velat ligga vid bröstet några gånger inatt. Kan det ha med förkylningen att göra? Han har iofs ätit varje gång men nog mest velat mysa. Lilkillen.
 
Från det ena till det andra, idag är andra dagen med kostschemat från fitnessfighten. Det gick hur bra som helst igår och jag tror jag kommer få kläm på vad jag ska äta. Jag terroriserar Tessa titt som tätt för att få både tips och inspo, hihi. Imorgon kör det igång på riktigt och jag är så laddad. Nu gäller det bara att jag inte blir smittad av Arvid. Det skulle vara trist om det börjar så på en gång. Idag får det iaf bli en ordentlig pw i vår fina natur här på landet :)
 
Bild från häromdagen men lilleman ligger just nu i exakt samma position och i samma outfit :)
Arvid, Fitnessfighten 1 okt-30 okt 2013 | | 6 kommentarer |

Kvällstankar

Det är en trött mamma här ikväll. Nattens dåliga sömn gör sig påmind nu. Lilleman är bättre i sin snuva tycker jag men han har totaldäckat här emellan oss i soffan. Nog dags att bära upp han till han säng minsann. Lilla älskade kille vad vi älskar dig ♥
 
(Edit: lillherrn vaknade precis!)
 
Har varit riktigt dålig på att läsa bloggar på sistone. Och ännu sämre på att lämna kommentarer. Tiden finns liksom inte riktigt. Följer många via bloglovin och jag har många olästa inlägg. Tänkte ta tag i det nu ikväll. Bra iaf att man har de flesta på insta så man har lite hum om vad som händer ;) Jag är iaf väldigt glad och tacksam att så många kikar in här och lämnar kommentarer. Flera nya den senaste tiden och ni är hjärtligt välkomna. Vill ni så kan ni följa mig på bloglovin. Klicka då bara på den rosa ikonen uppe till vänster. Vill ni följa mig på instagram så heter jag gikapyan
 
 
 
 
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp