Projekt- storstädning!

Har haft ont i huvudet hela dagen och när jag och lilleman för en stund sen kom ut på liten promenad så förstod jag varför. Kvavt som tusan ju! Kanske blir det ingen åska av det men jag hoppas skallebanken släpper ändå. I morse drog jag igång projekt storstäd här hemma och det har tagit sin lilla tid. Att städa, tvätta och plocka iordning är ingen höjdare samtidigt som man ska roa en 10-månaders, haha. Sen att hans andra framtand i överkäken är påväg att titta fram gör det inte lättare. Mycket gnäll och många tårar. Lilla killen, det gör ju säkert jätteont! Nu sover han dock sött i vagnen utanför dörren och jag hoppas han gör det en stund till så jag kan slappa lite i soffan med en kopp kaffe framför lite bloggar. Behöver energi till nästa vakna tillstånd för den lille huliganen ;)
 
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | | Kommentera |

VALBORG

Valborg idag. Ska ni fira den traditionsenligt med eld och grillat? Här hemma kör vi en lite annorlunda kväll i år. Vi ska renovera, beställa hem pizza och skippar besök till någon eld. Skulle egentligen haft hem J:s syster och barn på mat och försenat födelsedagsfirande för dem men vi känner att det blir lite för stressigt eftersom J jobbar hela dagen. Så vi tar det imorn istället. Det funkar ju lika bra det :) Verkar som att det blir några dagar med trist väder framöver och det är inte klokt vad bortskämda vi har blivit med sol och värme. Riktig sommarkänsla har det varit och det har varit otroligt härligt. Man vänjer sig snabbt! Men nu passar det bra med några dagars sämre väder så vi kan fokusera på renovering när vi har några dagar långledigt tillsammans. Förhoppningsvis blir vi klara med lillemans rum under helgen och då ska det inredas. Det absolut roligaste av allt :)
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Pannkakspicknick

När J kom hem från jobbet idag så överraskade lilleman och jag han med pannkakspicknick på en filt i trädgården. Tycker för övrigt att pannkakor gjorda på glutenfritt mjöl blir såå goda! Lilleman älskade dem och mer eller mindre kastade in de i munnen. Lätt-tuggat med och det är ju alltid poppis när man inte har så många tänder ;) Vi hängde ute en bra stund alla tre och hade så mysigt. Det gäller att ta vara även på de små stunderna ♥
 
 
 
Upp