34, baby!

Jag har haft en fin födelsedag med ledig dag, kvalitétstid med lilleman på stan och nu ikväll firande med familjen. Har fått så fina presenter och dessutom en slant till lampan jag så länge suktat efter. Så den ska klickas hem så fort jag hittar den för ett lite bättre pris. Träning hann jag med i förmiddags och det enda fuskandet med dagen är en bit drömtårta som jag bakade dagen till ära. Men fyller man år så måste man såklart fira ordentligt, haha. 
 
Spegeln ska ni såklart få se på plats sen! Fick fina blommor med och lite mer vin :) 

Söndagshäng

 
Ikväll har vi haft besök av den här lille godingen och hans föräldrar. Kaffe, prat,lite bebisgråt och 2-årstrots hann vi med innan klockan slog för mycket. Fina vänner är verkligen guld värda! 
 
Jag kör en liten uppesittarkväll för mig själv ikväll. Mannen och sonen ligger sött i sina sängar men jag fastnade framför Beck. Imorgon har lilleman och jag semester och ska bland annat på 2-årskoll hos tandläkaren. Sen är det ju en viss mamma i den här familjen som fyller 34 så lite firande på kvällen blir det med. Jag älskar att fylla år! :)
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | | En kommentar |

Halvvägs!

Precis hemkommen från födelsedagskalas för Jons brorsdotter som, precis som jag, fyller år på måndag. Första dagen på hela Hälsoutmaningen som jag äter "vanlig" mat (dvs med grädde, salt och ost) men jag var bara tvungen att smaka av Bibbis goda lasagne. Den är så god och lätt värt det! Efterrätten stod jag dock över och nöjde mig med en kopp kaffe. Så egentligen inget fusk alls eftersom jag helt lät bli sockret. Det är egentligen inte klokt vad mitt sockerbegär har minskat de senaste två veckorna. Inga problem alls att stå över fika och gotte. Men visst längtar jag efter godis, just för att det är så gott, men har inte alls samma behov av det. Nog första gången i mitt vuxna liv, haha.
 
På tal om Hälsoutmaningen så är vi halvvägs idag och det peppar mig enormt. Nu ska jag ge järnet de kommande två veckorna och förhoppningsvis fortsätta i samma träningsanda och bra mat.
 
 
Är det någon mer som är sugen på att köra igång med nästa Hälsoutmaning så finns det platser kvar. Klicka HÄR för mer information och anmälan.
Upp