Halvvägs!

Precis hemkommen från födelsedagskalas för Jons brorsdotter som, precis som jag, fyller år på måndag. Första dagen på hela Hälsoutmaningen som jag äter "vanlig" mat (dvs med grädde, salt och ost) men jag var bara tvungen att smaka av Bibbis goda lasagne. Den är så god och lätt värt det! Efterrätten stod jag dock över och nöjde mig med en kopp kaffe. Så egentligen inget fusk alls eftersom jag helt lät bli sockret. Det är egentligen inte klokt vad mitt sockerbegär har minskat de senaste två veckorna. Inga problem alls att stå över fika och gotte. Men visst längtar jag efter godis, just för att det är så gott, men har inte alls samma behov av det. Nog första gången i mitt vuxna liv, haha.
 
På tal om Hälsoutmaningen så är vi halvvägs idag och det peppar mig enormt. Nu ska jag ge järnet de kommande två veckorna och förhoppningsvis fortsätta i samma träningsanda och bra mat.
 
 
Är det någon mer som är sugen på att köra igång med nästa Hälsoutmaning så finns det platser kvar. Klicka HÄR för mer information och anmälan.
Allmänt, Hälsoutmaningen 2015, Träning & hälsa | |
#1 - - L:

Bra kämpat! Jag är lite sugen på att testa men eftersom jag är lärare och äter lunch med barnen varje dag kanske det blir fel? Jag kan ju inte strunta i att äta med dem... Hur tror du att det kan fungera då? :)

Upp