Hejdå 2015

2015 har varit ett år med både bra och mindre bra saker. Det har varit ännu ett fantastiskt år med vår älskade unge och detta året har han exploderat i utvecklingen. Han pratar pratar och pratar och man kan föra riktigta samtal med honom. Han är rolig och har otrolig humor och vi skrattar med honom flera gånger om dagen. Till våren ska vi försöka plocka bort nappen. Vi hade först tänkt göra det nu i jul men vi känner att han inte är riktigt redo för det så vi tar det helt enkelt i hans takt.
 
 
 
När det kommer till mig själv så har året varit lite upp och lite ner. Jobbmässigt så känner jag mig redo för att byta till annan arbetsplats. Hösten har tyvärr kantats av mindre konflikter och jag har till och från känt mig mer sugen på att fly än fäkta. I det stora hela så har jag ett toppenjobb med väldigt roliga och spännande arbetsuppgifter men när det inte känns helt hundra så bli vissa av dagarna rätt så ångestfyllda och tråkiga. Men vem vet, kanske bjuder 2016 på nytt jobb eller annan sysselsättning.
 
Träningen är nog det jag är mest nöjd över när det kommer till mig själv. Jag har visat en vilja att förändra mig och att bli en stark mamma. Jag mår så bra av att röra på mig och att lyfta tungt och jag hoppas att nästa år blir lika motiverande och energiskt. Jag är så glad att jag började träna på B-room och Betty sa senast idag att hon ser sån otrolig utveckling på mig bara den här månaden. Jag känner mig själv mycket starkare och att jag klarar mer så visst har jag ett kvitto på att jag kan :) I januari har jag tänkt att skärpa till mig lite med gällande kosten. Skära ner på socker och kolhydrater. Hoppas på fina resultat då.
 
 
Min absolut högsta önskan inför det nya året (förutom att vi alla får behålla hälsan då) är såklart att ett litet syskon ska börja gro i min mage. Det sägs ju att ingenting är omöjligt så vi håller våra tummar hårt att vår önskan slår in.
 
Vill passa på att önska alla mina fina läsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Jag hoppas er sista kväll på året blir fin och att ni får fira den med era nära och kära. Stor kram från mig ♥

En bra inledning på årets sista dag

Jag inledde sista dagen av året på gymmet. Betty körde ett ordentligt och riktigt jäkla jobbigt 50-minuterspass för oss. Så nu kan jag allt fira nyår med gott samvete ikväll, haha. Vi har ägnat förmiddagen åt städ, uppeldning av granen (väldigt spännande tyckte lilleman) och lite nyårsdukning. Är inte helt klar med dukningen men nu ska jag passa på att ta en kopp kaffe i lugn och ro medan lilleman sover middag. Han får göra det idag eftersom det förmodligen blir en sen kväll. Men from imorgon ska vi nog försöka hålla han vaken om dagarna. Man märker nog ganska snabbt om han är mogen för det tänker jag.
 
Jag är inte mätt på hyacinterna ännu och planterade ett nyårsfat att ha på bordet. Det luktar ju så gott!
Allmänt, Hus, hem & inredning, Träning & hälsa | | En kommentar |

Preparations

Lilleman är verkligen helt speedad och har ännu inte kommit i säng. Tror minsann det är dags att sluta med middagsvilan för den lille. När slutade era små vila mitt på dagen? 
 
Idag gick jag på ännu en veckas ledighet och det ska bli skönt att umgås med familjen kommande vecka. På lördag kommer bror med sambo ner från Stocholm och det ska bli mysigt att hänga med dem. Imorgon på självaste nyårsafton så kommer Jons syster med söner hit på middag. Planerna var annars att fira med Micka och Jocke men tyvärr så ligger de sjuka. Krya på er vänner ♥ Så det blir istället en kväll här hemma med familjen och det blir nog bäst att vara på hemmaplan med tanke på att lilleman verkar vänt på dygnet nu under julen. Imorgon ska han iofs få vara uppe så länge han vill så kanske är han till och med vaken vid tolvslaget :)
 
Jag har ägnat hela kvällen åt förberedelser inför imorgon. Efterrätten (parfait) står i frysen och potatisterrinen står på svalning. Första gången jag gör en sån så det ska bli väldigt spännande att se hur den ser ut imorgon. I värsta fall så får jag slänga ihop en potatisgratäng, haha.
 
Imorgon ska dessutom julgranen ut. Jag hade gärna haft den kvar ett tag till men den har torkat ut. Vi har absolut inte glömt att vattna den utan den har helt enkelt inte velat dricka nåt. Trist men ändå helt okej eftersom det ändå blir för trångt med den jämte bordet när vi ska sitta där imorgon. 
 
 
Upp