Sista februari

Igår fick min man en tulpanbukett från mig (Lakers-inspirerad, haha). Ett bra drag av mig som vill ha färska blommor till helgen :)
 

Hallihallå! Ekar lite tomt bland kommentarerna här inne kan jag tycka. Har bloggen blivit tråkig? Svårt att få tid till att kommentera? Nåt speciellt ni vill att jag delar med mig av? Bara en liten funderare sådär, från min sida. Här är det kalasförberedelse idag. Jon ska fira sin födelsedag ett par veckor i efterskott så huset håller på att städas, tårtbottnen står i ugnen och middagen förbereds. Jag ser såå fram emot kvällen och få hänga med familjen och äta och dricka gott. Vad ska ni hitta på februaris sista dag? Kram!
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | | 5 kommentarer |

Fredagsfeelings

 
Ikväll är det jag, Camilla Läckbergs bok Lejontämjaren och ett glas vin. Helgen är så efterlängtad och jag har haft härlig fredagsfeeling hela dagen. Direkt efter jobbet stack jag till gymmet och sprang på löpbandet. 3,3 km blev det och det är jag nöjd med. Igårkväll blev det dessutom ett crossfitpass som Jenny ledde. Så himla skönt att vara tillbaka! Imorgon ska vi ha kalas för min stora kärlek men innan dess ska både handling och städ hinnas med. Men det tar vi imorn. Nu- mys!!
 

BOKREA

 
Har ni varit på bokrean som startade idag? Jag stack ner en snabbis på lunchen och hittade lite smått och gott. Främst till lilleman (han älskar ju böcker!) men även nåt till mig och till någon annan. Lilleman fick böckerna ovan och ikväll har vi läst den rosa och blåa. Tummen upp fick dem av den lille herrn ♥
Allmänt, Arvid, Till lilleman | | En kommentar |
Upp