Sista februari

Igår fick min man en tulpanbukett från mig (Lakers-inspirerad, haha). Ett bra drag av mig som vill ha färska blommor till helgen :)
 

Hallihallå! Ekar lite tomt bland kommentarerna här inne kan jag tycka. Har bloggen blivit tråkig? Svårt att få tid till att kommentera? Nåt speciellt ni vill att jag delar med mig av? Bara en liten funderare sådär, från min sida. Här är det kalasförberedelse idag. Jon ska fira sin födelsedag ett par veckor i efterskott så huset håller på att städas, tårtbottnen står i ugnen och middagen förbereds. Jag ser såå fram emot kvällen och få hänga med familjen och äta och dricka gott. Vad ska ni hitta på februaris sista dag? Kram!
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | |
#1 - - rememberthiis.blogg.se:

fint!

#2 - - Micha :

Vi ska på Champions of Rock efter lite mat på restaurang med familjen & goda vänner till föräldrarna. Ska bli riktigt trevligt! Hoppas ni får en skön em/kväll! Kramkram

Svar: Var den bra? Är så avis för jag hade verkligen velat gå! Hoppas allt är fint med er :) Puss!
Erika- mamma till A

#3 - - Therese:

Varit sjuka här hemma så tid har inte funnits att surfa... Men nu bättre. Jag älskar tulpaner!!

Svar: Fy med sjuka! Hoppas ni är bättre idag. Stor kram!
Erika- mamma till A

#4 - - Madde - livet som mamma, husbygge och inredning:

Färska blommor är ju så härligt, speciellt tulpaner!
Härligt med kalas:)
Puss!

Svar: Ja verkligen! Kalaset blev såå bra! Hoppas ni hade en fin lördag. Puss!
Erika- mamma till A

#5 - - Emma - mamma till tre:

Nej, bloggen är inte ett dugg tråkig, lika inspirerande som vanligt! :) jag har inte haft internet på mobilen i veckan och har varit på vift, så jag ligger vansinnigt efter i bloggläsandet, haha. :)

Tulpaner är lätt finaste blomman så här års! Jag försöker kosta på mig en bukett varje vecka, det är jag väl värd tror jag :)

Upp