Dejt på hemmaplan

Min man och jag har en riktigt hemma-dejt ikväll. Efter en rolig och mysig dag med mycket inredningsfix (bland annat så har vi möblerat om lite här hemma, visar er imorn!) och pulkaåkning med lilleman i skogen, så sitter vi framför hockeyn med varsitt glas rött och lite småplock. Det där vinet vi drack igår finns det kvar lite av idag och det är såå gott. Det får det bli fler köp av. Brieost, salami, oliver, halloumi och cheddarost och kvällen är biff. Åå ikväll är jag sådär nykär i min man, haha ♥
 
 

"KOOO!"

Vår lilla kille är så duktig med att peka ut alla kroppsdelar och han lär sig nästan fler för varje dag som går. Sen är han ju så söt när han pekar på magen med och säger "Dääär!" så då kan man ju inte låta bli att fråga flera gånger om dagen, hihi.
 
"Var är näsan?" HAHA! Så söt!
 
Kinderna :)
 
Huvudet!
 
Magen- "Dääär!"
 
Munnen! :)
 
Och det sötaste av allt
- "Arvid, kan du säga mjölk?
- "KOOO!"
(Ni som följer mig på insta (erikatunroth) såg en rolig film på det häromdagen :)
 
Allmänt, Arvid | | 4 kommentarer |

Lördagsfrukost

Vi fick äntligen till en gemensam familjefrukost idag. Betyder ju så mycket. Äggröra, prinskorv och kaffe. Så nu står vi oss länge. Jag har massa planer i huvudet som jag hoppas blir verklighet framöver. Det är mycket inredning som snurrar i huvudet och jag vill göra om lite här hemma. Lite ska säljas av och lite nytt (men begagnat) ska förhoppningsvis köpas in. Säljer jag nåt så kan jag köpa nåt annat, hihi. Ska se om mannen är med på noterna eller om han bara blir trött på ännu fler impulsgrejer från mig, HAHA.
 
 
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | | En kommentar |
Upp