NYÅRSKRÖNIKA 2014 APRIL-JUNI

APRIL
April började med den hemska sjukdomen magsjuka för mina killar. Jag klarade mig tack och lov men fy vad jobbigt att se sitt barn må så dåligt. Jag renoverade upp den gamla bokhyllan som svärfar lämnade kvar och den är numera vit och hänger på väggen istället för att stå på golvet. Mina tjejer överraskade mig med fruhippa en lördag. Blev verkligen tagen på sängen då jag trodde att Jon och jag skulle äta brunch med ett av paren. Men då hoppade istället tjejerna fram. Underbart och jag blev så glad! Jag tränade och hade fina Malin som pto. Påsken kom och lilleman fick sitt första påskägg. Vi rev väggen uppe i hallen så vi fick ett stort allrum istället. Våren kom och vi spenderade många dagar i trädgården. Jag började springa lite smått och fastnade totalt för det :)
 
 
 
MAJ
En riktigt bra månad med underbart försommarväder. Jag var riktigt duktig och höll igång både träning och löpning. Nu i efterhand när jag tittar på bilderna så blir jag arg på mig själv för att jag inte var nöjd med mig själv. Var ju fin i kroppen då! Ska försöka ta mig tillbaka dit. Vi renoverade lillemans nya rum och han flyttade in i det. Jag sådde grönsaker i vår ena rabatt (hur det gick med gallring och sånt behöver vi ju inte prata om, haha). Vi var på dop för Arvids lilla kusin Thelma. Mycket tid av månaden gick till planering av vår bröllopsfest för våra vänner som vi hade i slutet av maj. En fantastisk kväll!
 
 
JUNI
Vi vaknade upp efter en helt fantastisk bröllopsfest och var helt lyriska. Vi fortsatte att hänga utomhus och lilleman fick en uppblåsbar bassäng som han ofta badade i eller lekte i sin sandlåda. Jag fotade kusin innan studentbalen och några dagar senare var vi på hennes studentfirande. Arvid och jag hängde med Sara och Thor till badstranden i Rottne. En dag ringde ett postbud på dörren och hade med sig ett par as-snygga Ray Bans som min fina bror beställt till mig och överraskat mig med. Midsommarafton firade vi här hemma med Anne och Eric och deras två killar. En mycket trevlig dag ♥
 
 
 
 
Allmänt, Nyårskrönika | |
#1 - - Pillam:

Vad roligt att du lämnade en kommentar hos mej så jag hittade dig! Alltid roligt med nya "bekantskaper"!!

Nu ska jag kika runt lite hos dej :)

Ha det fint, PIllan

#2 - - Anna:

Så fint rum Arvid har 😃 Hoppas vi också kan fixa ett så fint rum till vår lilla kula.

Upp