NYÅRSKRÖNIKA 2014 JAN-MARS

Hade först tänkt strunta i att skriva en årskrönika för 2015 för det tar sån himla tid. Men samtidigt är det så roligt att gå tillbaka och läsa vad man hade för sig förra året. Och kanske roligt för er nya (?) att läsa med? Gör som förra året och delar upp det kvartalsvis. Så här kommer januari-mars. Får se när nästa del kommer men ska försöka hinna med den i veckan. Enjoy!
 
JANUARI
Vi firade in året med Emelie, Anton och Dante och deras vänner med en grabb i samma ålder som A och D. Några dagar efter nyår åkte vi till Teneriffa på lite försenad bröllopsresa. Med oss hade vi Pia och det var både trevligt och bra att få lite hjälp med lilleman, som då hunnit bli 6 månader gammal. Vi hade en toppenbra vecka och jag vill såå gärna resa snart igen. När vi kom hem så var de i full färd med att installera bergsvärme. Det märktes att ingen eldat  den veckan vi var iväg för det var bara 12 grader inomhus. Brr! Snön kom äntligen och Arvid fick premiäråka pulkan. Vi hade träff med alla päronen och kidsen här i Gemla. Många vuxna och barn samtidigt, hihi. Jag köpte mig en iphone5 och vårfixade i sovrummet med nya vita gardiner. Månaden avslutades med middag  på Izakaya Moshi med tjejerna i föräldragruppen. 
 
 
FEBRUARI
Jag började månaden med att klippa mig kort! Var så trött på att tappa massa hår efter att jag slutat amma så det fick ryka. Trivdes väldigt bra i det och gör det säkert igen nångång i framtiden :) Arvid var 7 månader och hade precis börjat åla sig framåt. Jag piffade här hemma och vi skaffade ny matta och nya kuddar till vardagsrummet. Lilleman fick en lite kusin (Olas och Bibbis fjärde barn Thelma) och han kändes plötsligt så stor. Vi var på vinterbal i Gransholms Herrgård och hade en urmysig kväll!
 
 
 MARS
Jag drabbades av nån "blogg-osäkerhet" och visste inte om jag skulle fortsätta med bloggen eller lägga ner. Tog en paus men kom tillbaka igen. Dock på annan adress och nu i efterhand så ångrar jag att jag bytte eftersom det tar sån tid att flytta tillbaka inlägg till denna bloggen igen, haha. Fick ordentliga vårkänslor och köpte påskliljor och lökar, snörade på mig conversen och gick loss med kopparspray. Månaden avslutade vi med hotellnatt  i vår egna stad. Själva! Lilleman hängde med gudmor :)
 
 
 
 
 
Allmänt, Nyårskrönika | |
Upp