Förnyelse

Mina mest galnaste och, enligt mig själv, mest akuta inredningsidéer ploppar alltid upp när mannen är på jobbet. Kanske mest för att då är han inte här och kan stoppa mig, haha. Idag blev jag sugen alldeles bums på att ändra om och möblera lite. Vilken tur då att det gick att locka hit mamma ovh pappa ;) Pappsen hjälpte mig att kånka möbler och skruva lite och mamma passade lilleman. Och så bra det blev! Det träfärgade skåpet i köket har fått byta plats med det vita vitrinskåpet i matsalsdelen. Köket blev kanonbra! Ljust och fint och Liatorp-skåpet passar sig bra med köksinredningen. Nu är jag i valet och kvalet om jag ska måla om det träfärgade skåpet som alltså nu står i vardagsrummet. Tänker mig en grå färg. Rätt så ljus. När jag slängde ut frågan på instagram fick jag många kommentarer om att jag ska behålla träfärgen. Men den känns så mörk. Och lite trist. Är trött på det antika och vill ha förnyelse. Ska nog bege mig till färgaffären och spana på färgkartor, hihi. Fick bra tips och råd av bland annat denna tjejen, som dessutom har världens finaste gråa skåp (som hon självklart målat själv) i sin lya.
 
 

Morgonkaffet i lugn och ro

 
Valet att ligga kvar i sängen jämte en snusande liten kille (trött är han såklart efter kvällen igår, haha) eller gå upp och dricka kaffe ifred, var inte så svårt idag. Även om det är skönt att sova så var längtan efter kaffe i lugn och ro större. Så nu sitter jag med en stor kopp och myser framför Nyhetsmorgon. Jag hoppas lillen sover iaf en timme till :)
 
 
Nu börjar det bli en samling kuddar i soffan! Den vita är den nyaste och är köpt i inredningsaffären jämte Pannkakshuset. Den ljusblåa är en gammal från IKEA som jag haft undanstoppad. Tycker den gör sig fin med de andra. Håller på att storrensa här hemma och har en del grejer ute till försäljning. Så skönt att kunna göra sig av med sånt man inte längre använder och dessutom få en liten slant för det. Idag blir det även storstäd och tvätt. Vore skönt att få huset iordning innan det fina vädret kommer för då vill man ju helst inte behövca vara inne.
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | | 3 kommentarer |

Övertrött liten

Milda Matilda vilken kväll! En övertrött lilleman är fortfarande vaken och vi har verkligen försökt allt för att få han att somna! Läst bok, sjungit vaggvisa, åkt bil, myst i soffan- ja det mesta! Men han är superpigg! Stackars Jon, som dragit ut en visdomstand idag och som mår därefter, ligger uppe med han nu och försöker. Snacka om att nån redan har kommit in i semesterlunket, haha. Hoppas han inser att det är semester även imorgon bitti och bjuder mamman på en ordentlig sovmorgon!

Vi var ju på IKEA idag och det var med en historia för sig, haha. Med en 9-månaders, en treåring och en tvååring så kan allt hända ;) Men vi överlevde och hade faktiskt en riktigt trevlig utflykt. Lite smått och gott, mest grejer till lillemans rum och minikök, fick följa med hem. Kan visa er lite av det ngn dag. Nu är jag dock så trött att ögonen går i kors och jag hoppas att den lille snart somnar så att vi vuxna kan joina han...

Den sötaste trion idag ❤️
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | | Kommentera |
Upp