Nattsuddare

 
Idag låg det ett knippe tulpaner utanför dörren från min fina fina Jenny. TACK hjärtat!
Vänner- så himla många fina sådana jag har i mitt liv ♥
 
 
Gokväll från mig och nattsuddaren här ovan! Lilleman har haft en riktigt speedad kväll men nu tror jag allt han somnade. Puh! Jon har byggt upp hans säng och idag kom han hem med en egentillverkad stödbräda som nu sitter fastskruvad. Det blev riktigt bra och jag tror att lilleman sover som prins när han ligger lite högre upp. Och så är det både smidigare och skönare för hans pärom att ta sig upp efter nattningen. Kolla in min insta (erikatunroth) om ni är intresserade av att se hur det blev!
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | | En kommentar |

Servettring

 
Jag har sen ett tag tillbaka varit ute efter de perfekta servettringarna. Kanske är det lite tantvarning på det, haha, men det är ju så fint när man dukar med såna! Surfade runt inne på Ellos och hittade de här ovan. Enkla, stilrena och i mässing. Tycker nästan det står mitt namn på dem ;)
 
På tal om Ellos så är jag bra sugen på att klicka hem ett par vita låga converse. Den skönaste skon (med inlägg då förstås) enligt mig!
Allmänt, Hus, hem & inredning | | Kommentera |

Ge mig ro!

Helgen har inte varit den bästa på många plan. Blä! Idag är vädret lika grått som mitt humör och jag hoppas på bättre väder, och humör, till senare i veckan. I påsk kommer bror och flickvän på besök och det ser jag så fram emot. Har inte träffat brorsan sen jul och jag vet att han längtar efter lilleman. Men först jobb ett par dagar till, innan man kan ta ledigt och vila upp sig i fem dagar. Vad har ni för påskplaner?
 
Jag älskar verkligen den lilla krukan med mässingfat från Svenskt Tenn. Passar perfekt till alla vårblommor såsom pärlhyacinter och påskliljor.
Upp