Dagens träning

 
Idag körde jag dagens ABT-pass på övervåningen och undrar i mitt stilla sinne varför jag alltid varit på nedervåningen tidigare. Där uppe är det ju så mycket mer plats och dessutom svalare nu på hösten.
 
Jag kan verkligen rekommendera programmet för det är bra övningar som de flesta klarar av och så går det fort att utföra. 22,5 minuter närmare bestämt. Man får kostschema med alla måltider så nog finns det bra verktyg för att komma i form och få en bra skjuts på vägen. Sen räcker det självklart inte att träna och äta rätt en månad och så har man en fin och stark kropp resten av livet. Nej nej det handlar mer om att få träning och hälsa i rutin och hitta sin väg. Då är det extra bra att World of shape erbjuder fortsatt medlemsskap för endast 99:- i månaden och då har man tillgång till alla program och matscheman. 
 
Klicka HÄR för att komma till alla programmen och för att läsa mer om World of shape. Använd koden ERIKAT för att få 40% rabatt på valfritt program. 297:- för tex Hälsoutmaningen eller ABT är verkligen inte dyrt om man tänker på allt som ingår. Imorgon kör en ny Hälsoutmaning igång så är det nån av er som är sugen på att testa så är det bara att anmäla sig.
 
Jag har förresten mer roligt angående träningen att dela med mig av men det kommer i ett annat inlägg. Kan dock hinta om att det handlar om just WOS ;)
 

Kalaslördag

 
Vi kör en favorit i repris- tapas! Har ätit så himla mycket gott på mosters kalas idag så vi var inte hungriga på nåt mer matigt. Och det är ju så gott med hårdost och salami. Har dessutom hittat en himla god päronmarmelad med wasabi i och den, tillsammans med osten, är farligt smaskig!
 
 

Bloggtips!

Den 4 november är det NoHate-dagen. En dag att sprida massa nätkärlek. Jag hakar på den på mitt egna lilla vis och tänker därför tipsa om mina favoritbloggar. Jag tycker det är så roligt att hitta nya bloggar att följa och tänker därför bidra med mina favoriter för att ge er samma grymma läsning som jag har :) Först ut är min favorit all the way. Min bloggvän Tessa bloggade tidigare på en annan adress och jag blev så ledsen när hon la ned den. Nu har hon äntligen öppnat upp en ny och den innehåller allt det jag vill läsa om- familjeliv, renovering, inredning, träning och vardagsliv. Den är i samma kategori som min egna och gillar ni min så är jag övertygad om att ni kommer gilla hennes. Klicka in på enlyckligaretid.blogg.se och läs, för guds skull! ♥
 
 
Och därmed skapas det en ny kategori här på bloggen- BLOGGTIPS, kort och gott. Kanske är ni fler som vill haka på och tipsa om era favvisar? Vore skoj om vi tillsammans sprider nätkärlek på det viset.
Allmänt, Bloggtips! | | 2 kommentarer |
Upp