Bloggtips!

Den 4 november är det NoHate-dagen. En dag att sprida massa nätkärlek. Jag hakar på den på mitt egna lilla vis och tänker därför tipsa om mina favoritbloggar. Jag tycker det är så roligt att hitta nya bloggar att följa och tänker därför bidra med mina favoriter för att ge er samma grymma läsning som jag har :) Först ut är min favorit all the way. Min bloggvän Tessa bloggade tidigare på en annan adress och jag blev så ledsen när hon la ned den. Nu har hon äntligen öppnat upp en ny och den innehåller allt det jag vill läsa om- familjeliv, renovering, inredning, träning och vardagsliv. Den är i samma kategori som min egna och gillar ni min så är jag övertygad om att ni kommer gilla hennes. Klicka in på enlyckligaretid.blogg.se och läs, för guds skull! ♥
 
 
Och därmed skapas det en ny kategori här på bloggen- BLOGGTIPS, kort och gott. Kanske är ni fler som vill haka på och tipsa om era favvisar? Vore skoj om vi tillsammans sprider nätkärlek på det viset.
Allmänt, Bloggtips! | |
#1 - - Therese:

Men herregud så fina ord! Vad gullig du är! STORT tack ♥ Jag älskar din blogg och har följt den i många många år nu! Innehåller allt jag önskar av en blogg. KRAM!

Svar: <3
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Johanna:

Så himla fint initiativ. Ska självklart ta mig en titt in på hennes blogg :D

Upp